Tanımıyom ki seveyim
Akşam Recap'i izleyip yollicam oylarımı
Recapta görünce aha bu diyeceğine eminim
Tanımıyom ki seveyim
Akşam Recap'i izleyip yollicam oylarımı
ben bazen gülümseyince ne yapiyorsun diyorlaroda doğru benim babamlarda bilmez yorum yazıyorum ya sen ne yazıyosun öyle diyorlar baba foruma yazıyorum diyorum ne olacak yazınca diyorlar
ben bazen gülümseyince ne yapiyorsun diyorlar
geçen bir yakınımla oturuyorduk farketti dediki seni tanımazsam birini bulmuşsun sanacam dedi.
düşün yani okadar umutsuz vakayım aşk konusunda
Öyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır bendenaksi bir durum olurza to olmama müsade etmezsin
gerçi bende uzak duramam zaten
Sen Sertab ve İrem Derici gibi efsane isimlerle bile yenemedin beni, Murat Boz'u, Berkay'ı diğer yarışmaları saymıyorum bile çünkü o kadar çok yenmişim ki unuttumIy havalara bak be.@pompy büyüyü bozacak artık 6.sezon gel Özgün ile ezelim seniGelmiycem dedin jübilem dedin İnşallah gelmezsin.ss
Öyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır bendenBen ne yarı finaller finaller gördüm, sen o zamanlar aktif olmadığın için anlayamazsın acımı, bu sefer ya kazanacam ya da kazanacam başka yolu yok
Sen Sertab ve İrem Derici gibi efsane isimlerle bile yenemedin beni, Murat Boz'u, Berkay'ı diğer yarışmaları saymıyorum bile çünkü o kadar çok yenmişim ki unuttum
Özgün'le mi başarabileceğini sanıyorsun
Öyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır bendenBen ne yarı finaller finaller gördüm, sen o zamanlar aktif olmadığın için anlayamazsın acımı, bu sefer ya kazanacam ya da kazanacam başka yolu yok
Sen Sertab ve İrem Derici gibi efsane isimlerle bile yenemedin beni, Murat Boz'u, Berkay'ı diğer yarışmaları saymıyorum bile çünkü o kadar çok yenmişim ki unuttum
Şampiyon olursam tebrik etme beni, senden gelecek tebriği şimdiden reddediyorumBerkay ile yarışırken seni tanımıyordum bile onu karıştırma.İrem için daha Allstar var.Murat ilede Allstar var.Şampiyonluk göremeyeceksin bu sezonda
yok artik tehdite bak senÖyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır bendenBen ne yarı finaller finaller gördüm, sen o zamanlar aktif olmadığın için anlayamazsın acımı, bu sefer ya kazanacam ya da kazanacam başka yolu yok
Şampiyon olursam tebrik etme beni, senden gelecek tebriği şimdiden reddediyorum
O tebrikler @sokak sanati na gidecekBeni Gökhan antisi yaptın zaten En Baştan albümü CDsi çizildi..
Sen niye üzerine alındın ki, şampiyon olursam en büyük pay sahibi sen olacaksın, ilk sana teşekkür edeceğimyok artik tehdite bak sen
bu lafa 1 gelir haftaya
senin yokluğunda Gökhanı korumam bana kredisiz limit vermeliydisonra hesabini görürüm ben.
Profilin yıkılıyor.
O yenilgiyi kabullendi şimdiden, finale çıkmak yetecek kendisi içinO tebrikler @sokak sanati na gidecekBeni Gökhan antisi yaptın zaten En Baştan albümü CDsi çizildi..
Tabi ki bende Gökhan fangörllerine karşın Ariana'nın arkasındayım.
O yenilgiyi kabullendi şimdiden, finale çıkmak yetecek kendisi için
İyi yapmışsın 5 şarkı dışında kötü bir albüm zatenBöylece o albümle de yarışmayacağını tescillemiş oldun sevindim, Gökhan'ı insanların gözünde ben sempatik kıldım, seninle rezil olması kötü olurdu
Batıl gitti hak geldi.
Benim gözümde antipatik kıldın.Gökhan'la yarışsam Murat'a hakaret olurdu, Gökhan ne yaparsa yapsın Murat popülerliğine erişemez.Bu arada Gökhan 1.60'dan uzun mu ya, kendisi kar yağışından sonra kayıplarda diyolla
Sen şampiyonluktan kesmişsin sanki ümidi
Filmi izlensin diye adam Youtuber youtuber dolaşıp reklam yapıyor.Benim gözümde antipatik kıldın.Gökhan'la yarışsam Murat'a hakaret olurdu, Gökhan ne yaparsa yapsın Murat popülerliğine erişemez.Bu arada Gökhan 1.60'dan uzun mu ya, kendisi kar yağışından sonra kayıplarda diyolla
Sen şampiyonluktan kesmişsin sanki ümidi
ne bileyim lafimi alintilayip öyle dememimi bekliyordun lafiyla "öyle davranmam" imasinda bulundun ve sana puan kirsam benide sebep olanlardan olarak görecegin algısına kapıldığım için üstume alindim tabikiSen niye üzerine alındın ki, şampiyon olursam en büyük pay sahibi sen olacaksın, ilk sana teşekkür edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?