MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Filmi izlensin diye adam Youtuber youtuber dolaşıp reklam yapıyor. :(

@mrt-06 sokak sanatini başımdan al keşke söylemeseydim keşke Çiğdeme söyleseydim jüri değilim diye söyledim illah puan ver diyor yoksa senaryomu boykotla tehdit ediyor bende buyüzden puan kırmaktan bıktım o bıkmadı

Benim gözümde antipatik kıldın. :A Gökhan'la yarışsam Murat'a hakaret olurdu, Gökhan ne yaparsa yapsın Murat popülerliğine erişemez. :F Bu arada Gökhan 1.60'dan uzun mu ya, kendisi kar yağışından sonra kayıplarda diyolla :A

Sen şampiyonluktan kesmişsin sanki ümidi :A
Gökhan'ın popüler olma gibi bir derdinin olduğunu nerden çıkardın ki, bu ülkede popüler olmak cıptıs cıptıs müziklerden geçiyor zaten, kışkırtacam diye saçma sapan şeyler yazıyorsun :A

Son albümünü dinlediysen eğer dediğimi anlarsın, hit şarkı değil de yeni tarz peşinde koşmuş. :D

Filmi izlensin diye adam Youtuber youtuber dolaşıp reklam yapıyor. :(

Orkun videosunda Orkun'un zorla çağırdığı çok belli, gerçi Orkun'da ünlü birisi Murat samimiyetsiz davranıyor ama öyle davranmasınıda Orkun istedi bence. :A

Ee film harika olunca, adam insanların efsaneye gitmelerini istiyor :F

Gökhan'ın popüler olma gibi bir derdinin olduğunu nerden çıkardın ki, bu ülkede popüler olmak cıptıs cıptıs müziklerden geçiyor zaten, kışkırtacam diye saçma sapan şeyler yazıyorsun :A

Son albümünü dinlediysen eğer dediğimi anlarsın, hit şarkı değil de yeni tarz peşinde koşmuş. :D

Vay Halimize'ye kötü demiştim ama geçen haftalarda dinlediğimde nakaratı güzel geldi. :A Murat'ın sırf dediğin tarzda olduğuda söylenemez, Gün Ağardı efsane mesela. Kaldı ki Dönerse Senindir şarkısıda çok güzel. Filme gitmediysen git bence az yetenek görürsün :A

ne bileyim lafimi alintilayip öyle dememimi bekliyordun lafiyla "öyle davranmam" imasinda bulundun ve sana puan kirsam benide sebep olanlardan olarak görecegin algısına kapıldığım için üstume alindim tabiki :A
iyi beni ayrı tut tabiki :Z
Ömdeki yaziya eve gidince cevap verecem :A orda konsantre olamadan yazamiyorum cünkü :F
Yok canım senin verdiğin 4 puan yüzünden başımıza kötü bir şey gelmez herhalde :A Gelirse de tabii ki canın saolsun senden önemli mi, senin yerin tabii ki de ayrı, bunları demek istemiyordum maalesef zorla dedirttin :A

@mrt-06 sokak sanatini başımdan al keşke söylemeseydim keşke Çiğdeme söyleseydim jüri değilim diye söyledim illah puan ver diyor yoksa senaryomu boykotla tehdit ediyor bende buyüzden puan kırmaktan bıktım o bıkmadı

Ruh hastası verme dedik ya la dün finalde kullanacağım dedin yine kontaklar gitti sende.:F

Orkun videosunda Orkun'un zorla çağırdığı çok belli, gerçi Orkun'da ünlü birisi Murat samimiyetsiz davranıyor ama öyle davranmasınıda Orkun istedi bence. :A

Ee film harika olunca, adam insanların efsaneye gitmelerini istiyor :F

Vay Halimize'ye kötü demiştim ama geçen haftalarda dinlediğimde nakaratı güzel geldi. :A Murat'ın sırf dediğin tarzda olduğuda söylenemez, Gün Ağardı efsane mesela. Kaldı ki Dönerse Senindir şarkısıda çok güzel. Filme gitmediysen git bence az yetenek görürsün :A
Aşktır parçası çok güzel tavsiye ederim. :D

Murat'ın da kaliteli parçaları var tabii zaten ben de severim biliyorsun ama Gökhan'la kıyaslamaya kalkarsan gıcık kaparım :A İrem'e de gıcık kaptım zaten senin iticiliğin yüzünden. ss

Filme gittim güzeldi bence de. Ama Murat Boz 3 filmde başrol oynadıysa yatsın kalksın Acun'a dua etsin :D

Aşktır parçası çok güzel tavsiye ederim. :D

Murat'ın da kaliteli parçaları var tabii zaten ben de severim biliyorsun ama Gökhan'la kıyaslamaya kalkarsan gıcık kaparım :A İrem'e de gıcık kaptım zaten senin iticiliğin yüzünden. ss

Filme gittim güzeldi bence de. Ama Murat Boz 3 filmde başrol oynadıysa yatsın kalksın Acun'a dua etsin :D

Acun ile ne alakası var? Hadi İnşallah tamamda Kardeşim Benim ve Dönerse Senindir Tims-Taff filmleri. Acunun onlara sözü geçmez. :A

Sen İrem'e zor zamanında 1 verdin zaten Allstar zamanıda forumu terk et, Gökhan'ı @dosimosi ye bırak çok seviyor ya zaten. :A

Acun ile ne alakası var? Hadi İnşallah tamamda Kardeşim Benim ve Dönerse Senindir Tims-Taff filmleri. Acunun onlara sözü geçmez. :A

Sen İrem'e zor zamanında 1 verdin zaten Allstar zamanıda forumu terk et, Gökhan'ı @dosimosi ye bırak çok seviyor ya zaten. :A
Murat komik ve eğlenceli yönünü Acun'un programından başka nerde gösterecekti :D Popülerliğine Acun'un da çok katkısı olsu şimdi inkar etme.

Seninki de dahil tüm şarkılar çok iyiydi bir tercih yapmam gerekiyordu üzgünüm :A O zamanlara kadar kim öle kim kala :A

Murat komik ve eğlenceli yönünü Acun'un programından başka nerde gösterecekti :D Popülerliğine Acun'un da çok katkısı olsu şimdi inkar etme.

Seninki de dahil tüm şarkılar çok iyiydi bir tercih yapmam gerekiyordu üzgünüm :A O zamanlara kadar kim öle kim kala :A

İnstagram, youtube diye bir şey var. Az takip edersen ordanda görürsün eğlenceli yönünü. :A

Ben umudumu kesmiyorum hala final hedefim var. @Çiğdem- zaten tüyo veriyor bana özelden. Finale çıkartacak beni:A
hayır ben ayrı ayrı değerlendirmiyorum gece bir açıyorum recebi kulağıma o an hoş gelirse zaten bir kaç kez üstüste izliyorum veya dinliyorum ama kulağa hoş gelmese yarıda bırakıp pas geçiyorum yani şurası olmamış burası olmamış diyemeyeceğimde ilk dün gece dinledim bütünüyle alakalı problemim var sevemedim yani :)

oyunu ilk yarışma başlar başlamaz bana yolluyor senin elenmeyeceğini nerden bilsin ona bir kural koymuşum herkesten önce oylarını bana göndermek zorunda :) o yüzden sen fazla bir beklentiye girme bence :)
hhahahah @ddestere sen @sokak sanati nın @sokak sanati sende @destere nin dediklrine bkma ayoll :F

2 yalancı çobanın karşılaşmasını izliyoruz :A :A :A @mrt-06 @Bully

kendinden biliyorsundur işte ayoll :A :A :A

aa bu arada yokluğumda buraları boş bırakmamışsın @Bully bugün sende baya çalışmalar yapmışsın dün geceki söylediklerim az işe yaramış demekki :A :A :A
Ayy her şeye de kendinden pay çıkarma finallerimiz bitti tatile girdik döndük işte :A Dün işlerim vardı giremedim foruma ama gece ve bugün telafi ettim. :F @sokak sanati da saolsun yardımcı oluyor topladığı jürilerle :A

Yarı final ve final döneminde de tamamen aktif olabilecek olmam güzel. :A

Ayy her şeye de kendinden pay çıkarma finallerimiz bitti tatile girdik döndük işte :A Dün işlerim vardı giremedim foruma ama gece ve bugün telafi ettim. :F @sokak sanati da saolsun yardımcı oluyor topladığı jürilerle :A

Yarı final ve final döneminde de tamamen aktif olabilecek olmam güzel. :A

Çiğdem bizi alıp bi mesaj kutusu kur tüyo ver @denizz19 çatlasın.:A