Ama canım eltim dinlediğinde sevdim demiştin.yok yok görümcek daha bu gece yollayacağım ama senin heyecanlanmanı gerektirecek bir durum yok sibel teyzeye benden oy çıkmaz kandırabildiklerine yönel
Ama canım eltim dinlediğinde sevdim demiştin.yok yok görümcek daha bu gece yollayacağım ama senin heyecanlanmanı gerektirecek bir durum yok sibel teyzeye benden oy çıkmaz kandırabildiklerine yönel
İçerde'yi devirirse Kırgınlar'ı ezmiş olacak o zamanİçerdeyi devirecek olması güzel ama Survivor iğrenç
En az 3 verdiğini hissediyorum ablacım teşekkürler şimdidenbengü ile ben yarışmıştım Ben rihannayı sokak sanati yarıştı diye biliyorum
Oylarımı kullandım şarkılarınız çok güzeldi sıralama yapmak olmasa verilen puanlar
az bile bu şarkılar hepinize başarılar diliyorum @Bully @denizz19 @OzaN @mrt-06 @sokak sanati
İlk ikine Candan'la Sibel'i almışsındır inşallah 3 puanın banadır.ss
İçerde'yi devirirse Kırgınlar'ı ezmiş olacak o zaman
En az 3 verdiğini hissediyorum ablacım teşekkürler şimdiden
Hımm o zaman 4 de olabilir belki yarını merakla bekliyoruz bakalımvalla verdim oyumu seversin oyumu şarkıyı çok seviyorum ben eğer
@mrt-06 sibel can en sevdiğim şarkısı ile gelmeseydi puanlamamda değişiklik olurdu
Hımm o zaman 4 de olabilir belki yarını merakla bekliyoruz bakalım
Üzülme ablacım yarı finalde tam verip finalde destek olursun artıkBen sanırım korkak ile gelirsen tam puan demiştim sana ama sibel canın şarkısını
çok seviyorum ya sibel can ile candan tüm oylarımı dğeiştirdi
Üzülme ablacım yarı finalde tam verip finalde destek olursun artık
ben dalmisim ömye burdaki heyecani kacirmisimÜzülme ablacım yarı finalde tam verip finalde destek olursun artık
ben dalmisim ömye burdaki heyecani kacirmisim
ben 15 dakikaya cikacagim.
dayanamayip arada damlayabilirim foruma bilemiyorum ama 3 saate kaybolabilirim. o sirada sen top10 listeni ayarlarsin enleri aciklarsin
Ailemi ziyarete gidecem. 5 gun cıkmamıstım evden hasret gidereyimAyy sen yine nerelere kayboluyon yaa gitme kall
@Bully yanimda kal ile gelirsen tam puan verip bende telafi ederim puanimi
Ailemi ziyarete gidecem. 5 gun cıkmamıstım evden hasret gidereyim
Ay kıyamam sana bana tam veremediğin için suçlu mu hissettin sen kendini@Bully yanimda kal ile gelirsen tam puan verip bende telafi ederim puanimi
Ailemi ziyarete gidecem. 5 gun cıkmamıstım evden hasret gidereyim
Korkak sevdiğin bir şarkıydı umarım kıymazsın bana bu haftaTanımıyom ki seveyim
Akşam Recap'i izleyip yollicam oylarımı
yok ya ama benim yüzümden 2 puanla kaçırırsan toz olurum o ayrı fakat ben yaş tahtaya basmamAy kıyamam sana bana tam veremediğin için suçlu mu hissettin sen kendini
Belki Bir Öykü ile de gelebilirim kesin değil henüz, yarı finale çıkan diğer isimlere bakıp öyle karar vereceğim
Korkak sevdiğin bir şarkıydı umarım kıymazsın bana bu hafta
Ay kıyamam sana bana tam veremediğin için suçlu mu hissettin sen kendini
Belki Bir Öykü ile de gelebilirim kesin değil henüz, yarı finale çıkan diğer isimlere bakıp öyle karar vereceğim
Ay kıyamam sana bana tam veremediğin için suçlu mu hissettin sen kendini
Noldu yenilgiye doyamadın mı hala Sana bir daha o acıyı yaşatmayayım diye yarışmam belkiSen 6.sezon var mısın onu söyle
oldu... anacığım babacığım şöyle böyle bir forum var orda tanıştığım Melekin selamı var derimHee doğru ya unutmuşum canım selamlarımı ilet ailene keyifli keyifli oturmalar sana aşkımm
Umarım dediğin gibi olur.yok ya ama benim yüzümden 2 puanla kaçırırsan toz olurum o ayrı fakat ben yaş tahtaya basmam
Noldu yenilgiye doyamadın mı hala Sana bir daha o acıyı yaşatmayayım diye yarışmam belki
oldu anacığım babacığım şöyle böyle bir forum var orda tanıştığım Melekin selamı var derim
Babam interneti bilmez gelde forumu anlat
aksi bir durum olurza to olmama müsade etmezsinUmarım dediğin gibi olur.