MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

ay biz kendimiz çiftiz yarışmayamı ihtiyacımız var sanki yine bir yerlerden birbirimize çamur atacak bişey buluruz nerak etme :)

sen hala oymu topluyon la gözün doysun üç gündür buraları sıvayıp batırdın ::) bırak birazda gariban @denizz19 toplasın :)

Bu hafta zirvede yer alarak göz dağı vereceğim rakiplere. Candan Gökhan ve Ariana finale çıkar umarım.:Z

ay biz kendimiz çiftiz yarışmayamı ihtiyacımız var sanki yine bir yerlerden birbirimize çamur atacak bişey buluruz nerak etme :)

sen hala oymu topluyon la gözün doysun üç gündür buraları sıvayıp batırdın ::) bırak birazda gariban @denizz19 toplasın :)
Kanka buna müsaade etmeyin siz iyi puan verin bence :D

@xemrexxx gbi gülağa sevdalıları oldukça zor zirveyi görürsün yinede çıkmayan candan umut kesilmez çırpınmaya devam bakarsın para bu sefer dik düşer :)

hah işte böyle bedduanı baştan etki sonra hayal kırıklığına uğramayasın :)

Ben umudumu kesmiyorum hala final hedefim var. @Çiğdem- zaten tüyo veriyor bana özelden. Finale çıkartacak beni:A

bedduan tutarsa belki bu sefer @Çiğdem- beni kapar:) zaten beğendiği tiplerin hepsi o biçim :))

o şirret arianaya torpil geçmez bana puanlarını yollamış batırmış resmen hayal kırıklığına uğrayacaksın hogathadan pek bişey bekleme :)
Nesini beğenmedin şarkımın sözler güzel şarkı da güzel klibe takıldın kesin .ss

bedduan tutarsa belki bu sefer @Çiğdem- beni kapar:) zaten beğendiği tiplerin hepsi o biçim :))

o şirret arianaya torpil geçmez bana puanlarını yollamış batırmış resmen hayal kırıklığına uğrayacaksın hogathadan pek bişey bekleme :)

@Çiğdem- bana yamuk yapmaz hiç aramızı bozma. Yaparsada elenmediğimi bildiği için heyecan katmak için yapar.:A

Nesini beğenmedin şarkımın sözler güzel şarkı da güzel klibe takıldın kesin .ss

hayır ben ayrı ayrı değerlendirmiyorum gece bir açıyorum recebi kulağıma o an hoş gelirse zaten bir kaç kez üstüste izliyorum veya dinliyorum ama kulağa hoş gelmese yarıda bırakıp pas geçiyorum yani şurası olmamış burası olmamış diyemeyeceğimde ilk dün gece dinledim bütünüyle alakalı problemim var sevemedim yani :)

@Çiğdem- bana yamuk yapmaz hiç aramızı bozma. Yaparsada elenmediğimi bildiği için heyecan katmak için yapar.:A

oyunu ilk yarışma başlar başlamaz bana yolluyor senin elenmeyeceğini nerden bilsin ona bir kural koymuşum herkesten önce oylarını bana göndermek zorunda :) o yüzden sen fazla bir beklentiye girme bence :)

hayır ben ayrı ayrı değerlendirmiyorum gece bir açıyorum recebi kulağıma o an hoş gelirse zaten bir kaç kez üstüste izliyorum veya dinliyorum ama kulağa hoş gelmese yarıda bırakıp pas geçiyorum yani şurası olmamış burası olmamış diyemeyeceğimde ilk dün gece dinledim bütünüyle alakalı problemim var sevemedim yani :)

oyunu ilk yarışma başlar başlamaz bana yolluyor senin elenmeyeceğini nerden bilsin ona bir kural koymuşum herkesten önce oylarını bana göndermek zorunda :) o yüzden sen fazla bir beklentiye girme bence :)
saga-sola-biraktigin-bozuk-paralarin-ortadan-kaybolmasi_780x332-zz1m8bjp5u.gif

Sende engel olmadım yani ona

Şuna efsane deyipte efsane ismini değersizleştirme .ss
Daha geçen düşmanımın düşmanı dostumdur diyordun seni ilk kez Survivor'ı savunurken göreceğiz demek ki bu sene :A

Biz buna fark-ı İçerde diyoruz :F

Oyyyyyyy canım eltim sen oy kullanmadın mı daha. 🙂