MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Tanımıyom ki seveyim :A

Akşam Recap'i izleyip yollicam oylarımı :)

Recapta görünce aha bu diyeceğine eminim:bhr:

giphy.gif

:F:F:Foda doğru benim babamlarda bilmez yorum yazıyorum ya sen ne yazıyosun öyle diyorlar baba foruma yazıyorum diyorum ne olacak yazınca diyorlar
ben bazen gülümseyince ne yapiyorsun diyorlar :A
geçen bir yakınımla oturuyorduk farketti dediki seni tanımazsam birini bulmuşsun sanacam dedi.
düşün yani okadar umutsuz vakayım aşk konusunda :F

ben bazen gülümseyince ne yapiyorsun diyorlar :A
geçen bir yakınımla oturuyorduk farketti dediki seni tanımazsam birini bulmuşsun sanacam dedi.
düşün yani okadar umutsuz vakayım aşk konusunda :F

Artık ne zamandır gülümsemeni görmedilerse senin :D
Öyle düşünme ya umutsuz olma ya kısmetimize kimi ne zaman yazdığını
bilemeyiz :D

neyse ben çıkıyorum simdi ama ziyaretci olarak bakarım kim ne yapıyor :A
online olursam dayanmam yazarım azar işitirim belki :F
görüşüruz @vadikızı @Bully

aksi bir durum olurza to olmama müsade etmezsin :A
gerçi bende uzak duramam zaten :F
Öyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır benden :A Ben ne yarı finaller finaller gördüm, sen o zamanlar aktif olmadığın için anlayamazsın acımı, bu sefer ya kazanacam ya da kazanacam başka yolu yok :A

Iy havalara bak be. :A @pompy büyüyü bozacak artık 6.sezon gel Özgün ile ezelim seni :A Gelmiycem dedin jübilem dedin İnşallah gelmezsin.ss
Sen Sertab ve İrem Derici gibi efsane isimlerle bile yenemedin beni, Murat Boz'u, Berkay'ı diğer yarışmaları saymıyorum bile çünkü o kadar çok yenmişim ki unuttum :A

Özgün'le mi başarabileceğini sanıyorsun :A

Öyle dememi bekledin dimi ama bu yarışmayı kazanamazsam sorumlu herkes nasibini alır benden :A Ben ne yarı finaller finaller gördüm, sen o zamanlar aktif olmadığın için anlayamazsın acımı, bu sefer ya kazanacam ya da kazanacam başka yolu yok :A

Sen Sertab ve İrem Derici gibi efsane isimlerle bile yenemedin beni, Murat Boz'u, Berkay'ı diğer yarışmaları saymıyorum bile çünkü o kadar çok yenmişim ki unuttum :A

Aboww yandık desene kaan :F:F

Berkay ile yarışırken seni tanımıyordum bile onu karıştırma. :A İrem için daha Allstar var. :D Murat ilede Allstar var. :A Şampiyonluk göremeyeceksin bu sezonda :A

Berkay ile yarışırken seni tanımıyordum bile onu karıştırma. :A İrem için daha Allstar var. :D Murat ilede Allstar var. :A Şampiyonluk göremeyeceksin bu sezonda :A
Şampiyon olursam tebrik etme beni, senden gelecek tebriği şimdiden reddediyorum :A

yok artik tehdite bak sen :ppp:
bu lafa 1 gelir haftaya :A
senin yokluğunda Gökhanı korumam bana kredisiz limit vermeliydi :ppp: sonra hesabini görürüm ben.

yok artik tehdite bak sen :ppp:
bu lafa 1 gelir haftaya :A
senin yokluğunda Gökhanı korumam bana kredisiz limit vermeliydi :ppp: sonra hesabini görürüm ben.
Sen niye üzerine alındın ki, şampiyon olursam en büyük pay sahibi sen olacaksın, ilk sana teşekkür edeceğim :bhr: :A

O tebrikler @sokak sanati na gidecek :A Beni Gökhan antisi yaptın zaten En Baştan albümü CDsi çizildi..
O yenilgiyi kabullendi şimdiden, finale çıkmak yetecek kendisi için :A

İyi yapmışsın 5 şarkı dışında kötü bir albüm zaten :A Böylece o albümle de yarışmayacağını tescillemiş oldun sevindim, Gökhan'ı insanların gözünde ben sempatik kıldım, seninle rezil olması kötü olurdu :A

O yenilgiyi kabullendi şimdiden, finale çıkmak yetecek kendisi için :A

İyi yapmışsın 5 şarkı dışında kötü bir albüm zaten :A Böylece o albümle de yarışmayacağını tescillemiş oldun sevindim, Gökhan'ı insanların gözünde ben sempatik kıldım, seninle rezil olması kötü olurdu :A

Benim gözümde antipatik kıldın. :A Gökhan'la yarışsam Murat'a hakaret olurdu, Gökhan ne yaparsa yapsın Murat popülerliğine erişemez. :F Bu arada Gökhan 1.60'dan uzun mu ya, kendisi kar yağışından sonra kayıplarda diyolla :A

Batıl gitti hak geldi.:F

Sen şampiyonluktan kesmişsin sanki ümidi :A

Benim gözümde antipatik kıldın. :A Gökhan'la yarışsam Murat'a hakaret olurdu, Gökhan ne yaparsa yapsın Murat popülerliğine erişemez. :F Bu arada Gökhan 1.60'dan uzun mu ya, kendisi kar yağışından sonra kayıplarda diyolla :A

Finalde Gökhan olmazsa kesmem.:F

Filmi izlensin diye adam Youtuber youtuber dolaşıp reklam yapıyor. :(

Sen niye üzerine alındın ki, şampiyon olursam en büyük pay sahibi sen olacaksın, ilk sana teşekkür edeceğim :bhr: :A
ne bileyim lafimi alintilayip öyle dememimi bekliyordun lafiyla "öyle davranmam" imasinda bulundun ve sana puan kirsam benide sebep olanlardan olarak görecegin algısına kapıldığım için üstume alindim tabiki :A
iyi beni ayrı tut tabiki :Z
Ömdeki yaziya eve gidince cevap verecem :A orda konsantre olamadan yazamiyorum cünkü :F