MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

@tolgab geçen hafta ki gibi muhteşem bir oy bekliyorum.
Bang Bang sevdiğini biliyorum zaten kardeşim.

@batuhankaralar bu hafta sana hitap ediyoruz. İlk 2'inde olacağımdan eminim bu hafta.

@turkuazz tam senin tarzın bir şarkı Bang Bang kardeşim.
Mehmet'ciğim yine tam puanına adayım.

@turkuazz

oylarımı kullandım
1-2 ve 3-4. sıralar birbirine yakında sonuncuda sadece meme vardı @destere tam puan verir ona büyük ihtimal

@denizz19 @mrt-06 @Bully @OzaN
arianayıda geçtik jesie j ye haksızlık etmeyelim müthiş performans gösteriyor kız onun için bir iki puan harcayacağım malesef

bahtsiz arkadasim baksana senin diger hatunda arkandan sallamis. birak @dosimosi nin ne hali varsa görsun kurda kusa yem olsun

işte vijdan sahibi biriyim o yüzden kurda kuşa yem olmasın pis isveçli diye çırpınıyorum ama kendisi kurt kuş kovalıyor
dediğin gibi ne hali varsa görsün diyeceğimde yinede gönlüm kurtarmaktan yana içim elvermiyor
)

hani artik 3 harflimiz yoktu

bak listeye bakip cikiyordumki senin online olduğunu gördüm bekledim. beklemez olaydim

Kırk kere söyledim bana güvenilmez diye
biz sıvacılar olarak dediğimizle yaptığımız şeylerin farklı oluşuyla övünürüz
yani dilin böyle söylüyor ama kalbinden geçenlerin yinede iyi ve güzel olduğunu düşünüyorum? yani türbüşona gereken bir puanı vermişsindir diye ummak istiyorum

hani artik 3 harflimiz yoktu

bak listeye bakip cikiyordumki senin online olduğunu gördüm bekledim. beklemez olaydim
o sözüm dünkü beni yerden yere vurmadan önceki sözümdü sonra sen yıktın köprüleri eyledin viran

@dreamy geçen hafta senden çok memnun kaldık bu hafta 3'leyip geldik.
Yine bekliyorum şahane oyunu.

aman sen 100 kere yiktin biz 1 kere yiktik cokmu.
tamam no problemo
eski özumuze dönduk ozaman,
itirafi unut 😉
artik cift yarismasindada yokum zaten bundan sonra daha az karsilasiriz 😉

aman sen 100 kere yiktin biz 1 kere yikdik cokmu.
tamam no problemo
eski özumuze dönduk ozaman,
itirafi unut 😉
artik cift yarismasindada yokum zaten bundan sonra daha az karsilasiriz 😉

ay biz kendimiz çiftiz yarışmayamı ihtiyacımız var sanki yine bir yerlerden birbirimize çamur atacak bişey buluruz nerak etme

@tolgab konuya acil bekleniyorsun.
sen hala oymu topluyon la gözün doysun üç gündür buraları sıvayıp batırdın :
bırak birazda gariban @denizz19 toplasın