Kendine iyi bak anegile selamsohbetin tam zirvesinde gitmek zorundayim.
Harikasin Deniz, enerjinden bende yararlaniyorum
Kendine iyi bak anegile selamsohbetin tam zirvesinde gitmek zorundayim.
sohbetin tam zirvesinde gitnek zorundayim.
Şimdi yayınla hadi merak ettim kaybolmuş bir kasetim vardıBu şarkıyla elenirsem kalan yarışmacıların kasetlerini yayınlayacağım senin de kasetin var.
Seninki çok kısa ama10 saniye.Şimdi yayınla hadi merak ettim kaybolmuş bir kasetim vardı
Hangi haldeyim acaba
Seninki çok kısa ama10 saniye.
Altlı üstlü sağlı sollu falanSen nasıl bir hal isterdin.
Bana 2 vermişsindir kesin totoş
Abovvvv.Altlı üstlü sağlı sollu falan
Bana 2 vermişsindir kesin totoş
onlarinda selami varKendine iyi bak anegile selam
arianayıda geçtik jesie j ye haksızlık etmeyelim müthiş performans gösteriyor kız onun için bir iki puan harcayacağım malesef
bahtsiz arkadasim baksana senin diger hatunda arkandan sallamis. birak @dosimosi nin ne hali varsa görsun kurda kusa yem olsun
hani artik 3 harflimiz yoktuarianayıda geçtik jesie j ye haksızlık etmeyelim müthiş performans gösteriyor kız onun için bir iki puan harcayacağım malesef
işte vijdan sahibi biriyim o yüzden kurda kuşa yem olmasın pis isveçli diye çırpınıyorum ama kendisi kurt kuş kovalıyordediğin gibi ne hali varsa görsün diyeceğimde yinede gönlüm kurtarmaktan yana içim elvermiyor)
biz sıvacılar olarak dediğimizle yaptığımız şeylerin farklı oluşuyla övünürüzKırk kere söyledim bana güvenilmez diye
o sözüm dünkü beni yerden yere vurmadan önceki sözümdü sonra sen yıktın köprüleri eyledin viranhani artik 3 harflimiz yoktu
bak listeye bakip cikiyordumki senin online olduğunu gördüm bekledim. beklemez olaydim
aman sen 100 kere yiktin biz 1 kere yiktik cokmu.biz sıvacılar olarak dediğimizle yaptığımız şeylerin farklı oluşuyla övünürüzyani dilin böyle söylüyor ama kalbinden geçenlerin yinede iyi ve güzel olduğunu düşünüyorum? yani türbüşona gereken bir puanı vermişsindir diye ummak istiyorum
o sözüm dünkü beni yerden yere vurmadan önceki sözümdü sonra sen yıktın köprüleri eyledin viran
aman sen 100 kere yiktin biz 1 kere yikdik cokmu.
tamam no problemo
eski özumuze dönduk ozaman,
itirafi unut 😉
artik cift yarismasindada yokum zaten bundan sonra daha az karsilasiriz 😉
sen hala oymu topluyon la gözün doysun üç gündür buraları sıvayıp batırdın :@tolgab konuya acil bekleniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?