MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Sus be emekli parçası seni. ss

Ben daha çok işe yatıyorum valla söylim kanka.:A Emekli halimle bile bir çok ihtiyacı cevaplıyorum forumda. Kavga Entrika Konu açma.:Z Emekli kelimesibi sempatik yaptım resmen forumda.:bhr:

Valla kim kimin sanatçısı bilmediğim için geç oldu artık. :D

Önemli olan ben gerisi boşa tatava yapar. :A Ariana ve Jessie abla tamsa gerisi Faso fiso.:Z

Ben daha çok işe yatıyorum valla söylim kanka.:A Emekli halimle bile bir çok ihtiyacı cevaplıyorum forumda. Kavga Entrika Konu açma.:Z Emekli kelimesibi sempatik yaptım resmen forumda.:bhr:

Önemli olan ben gerisi boşa tatava yapar. :A Ariana ve Jessie abla tamsa gerisi Faso fiso.:Z
Biliyormusun ben @Çiğdem- bana ilkkez yarismalardan birinde oy kullan dediginde listeyi yollamisti orda kim kimin sanatcisi belli degildi ben direk bir sanatci ismi dedim dinlemeden :D
cigdem anlatti nasil olacagini sonra dinlerken son anda yalina tam puan verdim ve o benim o yarismadaki ilk ve tek puanlamamdi. galiba 3 yabanci sarkici vardi onlarda listenin son kismindaydi ve ben sonradan ögrendim Yalin @Bully nin sanatcisiymis. Ozamanlar Kaanla muhabetimizde arasira survivordan ibaretti :D kader iste.
Daima puanlama yapsaydim Kivircik Ali benim favorim olurdu

Biliyormusun ben @Çiğdem- bana ilkkez yarismalardan birinde oy kullan dediginde listeyi yollamisti orda kim kimin sanatcisi belli degildi ben direk bir sanatci ismi dedim dinlemeden :D
cigdem anlatti nasil olacagini sonra dinlerken son anda yalina tam puan verdim ve o benim o yarismadaki ilk ve tek puanlamamdi. galiba 3 yabanci sarkici vardi onlarda listenin son kismindaydi ve ben sonradan ögrendim Yalin @Bully nin sanatcisiymis. Ozamanlar Kaanla muhabetimizde arasira survivordan ibaretti :D kader iste.
Daima puanlama yapsaydim Kivircik Ali benim favorim olurdu

All Star döneminden bahsediyorsun bence sen.:D Rihanna Katy vardı 3. Yabancı kimdi bilmiyorum.:X

pis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış:)

burdada hogatha yangına körükle gidiyor :)
sırtımı döndüğüm an bıçaklayanlardan biri olmuşsun hogatha sanada boşuna güvenmişiz demekki :)

bu mesajınla kendi totona bıçak saplamışsın :) bu hafta oyumu çantada keklik sanmanın cezasını çekeceksin elbette gel cuma gel :)

harikasın dosi efe kerkenezine gereken cevabı vermişsin sana güvenmek istiyorum :)

arinayı soyunuk halde istiyoruz üstünde hiçbişey olmamalı madem isteklerimizi karşılıycan al sana istek ? :)

iki dakikalık sevincime gölge düşürdün hain isveçli, @Bully i övgülere boğup beni silindir gibi ezmen hiç hoş olmamış:)neyse hata veya kaza diyelim :)

burda ilk yaptığın hatanın hata olmadığını aslında ne kadar hain olduğunu gözler önüne sermişsin :) @yader gör bu mesajları birde dosiyle her aramız bozuluşunda beni suçluyordun gör bakalım senin kankin arkamdan ne dümenler çevirmiş ? :)

harika bir mesaj evet bu hafta dediğin gibi türbüşonu şutluyoruz :) umarım son hafta sıva ekibinden fire vermeyiz :) @MEnes e güvenim tamda @Doğu ile @MasacRE- ye pek güvenmiyorum :)
:) bahtsiz arkadasim baksana senin diger hatunda arkandan sallamis. birak @dosimosi nin ne hali varsa görsun kurda kusa yem olsun :D

@cookies bu hafta oy ver

images (3).jpg

arada isme göre verdiklerim oldu.
bu hafta bir kisiye 1 puan fazla kıyak gectim yalan değil.
gecen haftada @sokak sanati na 1 puan fazla kıyak gectim.
Sibele hep kiyak geciyorum o ayri :A
ama nedense @vadikızı na ilk hafta haricinde hep düşük verdim ki kendisi benim kanatsiz melegim

Nedense evet bunu bir çözemedik yani :F neyse hiç önemli bu duruma takılmadığımı
biliyorum ben oy vercem hala bilmiyorum ilk 3 üçüm belli de son 1 de belli ama sondan iki olacak kişi bana ne der onu düşündüğümden oy vermekte zorlanıyorum valla :ozur:

Şuna efsane deyipte efsane ismini değersizleştirme .ss
Sen sevmiyorsun galiba yarismayi :D

Nedense evet bunu bir çözemedik yani :F neyse hiç önemli bu duruma takılmadığımı
biliyorum ben oy vercem hala bilmiyorum ilk 3 üçüm belli de son 1 de belli ama sondan iki olacak kişi bana ne der onu düşündüğümden oy vermekte zorlanıyorum valla :ozur:
kimseyi dusunme zevkine göre oyla.
insanlar kendi zevkine göre sana zevksiz der yuksek verdigin zevklisin der :D yani birileri illaki söylenecek.
yarismanin kurali bu

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking