Ben anlayacağımı anladım artık beni sevmiyorsun sen
Yapmacıklıktan bi gün öleceksiniz.
Ben anlayacağımı anladım artık beni sevmiyorsun sen
Samimiyetini yesinler seninKes be gayet samimiyim
İşte tanıyamamış beni
Kes be gayet samimiyim
İşte tanıyamamış beni
Samimiyetini yesinler senin
oy sonrasi konuşalım arkadaşlığımıza sonmu yoksa level mi atlayacak
şuanki derece iyi ama 😉
Ben bana iyi oy verin diye arkadaşlık kurmuyorum sizle bu bir kıstas değil. Öyle yapmacık arkadaşlıklar @sokak sanati na aittirSamimiyetini yesinler senin
oy sonrasi konuşalım arkadaşlığımıza sonmu yoksa level mi atlayacak
şuanki derece iyi ama 😉
öyle olmadığını biliyorum zatenBen bana iyi oy verin diye arkadaşlık kurmuyorum sizle bu bir kıstas değil. Öyle yapmacık arkadaşlıklar @sokak sanati na aittir
Tamam kıstasım bu değil diye de o kadar rahat olmayın iyi verinöyle olmadığını biliyorum zaten
Ziynete güzel puanlar vermedim çok ama kankim oldun
Ben bana iyi oy verin diye arkadaşlık kurmuyorum sizle bu bir kıstas değil. Öyle yapmacık arkadaşlıklar @sokak sanati na aittir
ben oylari kullanmistim.Tamam kıstasım bu değil diye de o kadar rahat olmayın iyi verin
Çakmak Çakmak'ı harcadın yani.Valla kim kimin sanatçısı bilmediğim için geç oldu artık.
Sen de yapmacıksın daha düne kadar vadikızına demediğin kalmamıştı şimdi çıkmış abla ayaklarına yatıyon sen ne yılansın senin ciğerini bilirim .ssYürü lan. Ben gayet samimiyim.
Hayır bonişim yerim seni falan çok yapay. İtici ayrıca. Seninde bu durumu iyi kullandığını görüyorum.
İyi ki bugün Adım Mecnun değilmiş şarkının adıben oylari kullanmistim.
sadece sunu diyeyim senin sarkin isminden dolayi 1 siralama üste atladı yani 1 değilsin
ben oylari kullanmistim.
sadece sunu diyeyim senin sarkin isminden dolayi 1 siralama üste atladı yani 1 değilsin
Ben seni harcamadım kankaÇakmak Çakmak'ı harcadın yani.
sohbetin tam zirvesinde gitmek zorundayim.Sen de yapmacıksın daha düne kadar vadikızına demediğin kalmamıştı şimdi çıkmış abla ayaklarına yatıyon sen ne yılansın senin ciğerini bilirim .ss
İyi ki bugün Adım Mecnun değilmiş şarkının adı
Çakmak Çakmak'ı harcadın yani.
Sen de yapmacıksın daha düne kadar vadikızına demediğin kalmamıştı şimdi çıkmış abla ayaklarına yatıyon sen ne yılansın senin ciğerini bilirim .ss
İyi ki bugün Adım Mecnun değilmiş şarkının adı
Bu şarkıyla elenirsem kalan yarışmacıların kasetlerini yayınlayacağım senin de kasetin var.Ben seni harcamadım kanka