MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Evet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.

Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorum
yani şarkın kötü değil türkler çok iyi

Oylarımızı kullandık.

@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde

@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁

Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorum
yani şarkın kötü değil türkler çok iyi

Zorlamayayım ben seni sadece derdimi dile getirdim.

Oylarımızı kullandık.

@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde

@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁

Şuan hedef yarı final.
Yarı finalde problem efsanesi var zaten. Finalde Gökhan çıkarsa şansım yok o çıkmazsa focus ile baskılara devam.

@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s

@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem

@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s

@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem

Risk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.

Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.

Risk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.

Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.
Senin sezonun full risk zaten Cesur Billy
@Bully nin isim babası Billy mi acaba bak merak ettim

Yabancı şarkılara çok hakim olmadığımdan klibi görünce dedim heh, şarkın güzel, hakkını da verdiğimi düşünüyorum
İnşallah dolar gibi yükselişte olursun

Ayy canım yaa. Nasılda severim seni.

Düşe kalka final haftasına geldim ve Ariana'yı tanıttım. Başarılı gitti bence.