Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumEvet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumEvet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumyani şarkın kötü değil türkler çok iyi
Oylarımızı kullandık.
@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde
@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁
Biz nasıldıkOylarımızı kullandık.
@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde
tesekkurler gönul koymadigin icin 😉Evet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
3 vermişsin belli@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s
@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem
@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s
@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem
Belki 1 verdim ama şarkın kötü olmadığı için orta diyorum, ne malum3 vermişsin belli
Sağlık olsun o haldeBelki 1 verdim ama şarkın kötü olmadığı için orta diyorum, ne malum
Senin sezonun full risk zaten Cesur BillyRisk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.
tesekkurler gönul koymadigin icin 😉
Sibel'e iyi vermişsindir umarım. .ssOylarımızı kullandık.
bully risk aldı diyor sanırımRisk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.
Oldu olacak tam listeyi vereyim şimdidenSibel'e iyi vermişsindir umarım. .ss
@Amouruex Çakmak Çakmak'ı sever misin?
Senin sezonun full risk zaten Cesur Billy@Bully nin isim babası Billy mi acaba bak merak ettim
Yabancı şarkılara çok hakim olmadığımdan klibi görünce dedim heh, şarkın güzel, hakkını da verdiğimi düşünüyorumİnşallah dolar gibi yükselişte olursun
İyi ya da kötü demen yeterli puan söyle demedim ki kardeşim.Oldu olacak tam listeyi vereyim şimdiden
2 gün süre cnm zaten yarışma bitme aşamasına geldi oyüzden hemen bitirmeye çalışmasak iyi olurAbla Cuma çok geç değil mi? @Çiğdem-
bully risk aldı diyor sanırım
Bitsin ne olacak yeni sezona geçeriz.2 gün süre cnm zaten yarışma bitme aşamasına geldi oyüzden hemen bitirmeye çalışmasak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?