aaa iyi ozaman madem sadık olucak iyice adam etsinler onu orada 1 yıl kalsın ayollSaf mısın ailesi mafyaya para ödücek kötü alışkanlıklarını bıraktırmak için sonra zaten gerisi gelir
aaa iyi ozaman madem sadık olucak iyice adam etsinler onu orada 1 yıl kalsın ayollSaf mısın ailesi mafyaya para ödücek kötü alışkanlıklarını bıraktırmak için sonra zaten gerisi gelir
sen buradamı yatıyorsun bee mesaj atan herkesi yakalıyorsun hemen
Abla çok sataştımı hesabını göriyim
Sonra buraya gelince temiz çocuk olarak dönecekaaa iyi ozaman madem sadık olucak iyice adam etsinler onu orada 1 yıl kalsın ayoll
Sizden ne istedigimiz olabilir Umut bey biz anca oy destegi veririzBenden bi isteğin varsa çekinme söyle. Senin gibi saygın jurileri kırmayız.
Harikasın bu arada. Kedi kıza desteğin süper.
sen 2 aydir nerdeydinAbla çok sataştımı hesabını göriyim
Ariana Grandeyi sampi yapıcaz
Tm abla merak etme ben ona ayari cekince satasma ne kelime sana kelime yazmaya bile korkacaksen 2 aydir nerdeydindemedigini birakmadi bana.
5000 kutlama mesajinda cok pis bir konu acmistida Bully ondan önceden davrandida silindi onunki
ama ben kendisine papuc birakmadim zaten.
artik yavas yavas anlasmaya basladik gibi fakat her forumdan cikisimda laf etmeden durmuyor
Abla çok sataştımı hesabını göriyim
Sonra buraya gelince temiz çocuk olarak dönecek
Sizden ne istedigimiz olabilir Umut bey biz anca oy destegi veririz
Sarkın ne bu hafta?Aşk Eşittir Biz'de o kadar etiketledim seni kullanmadın şimdi kullanırsan ciddi ayıp edersin...
Sarkın ne bu hafta?
Aşk Eşittir Biz'de o kadar etiketledim seni kullanmadın şimdi kullanırsan ciddi ayıp edersin...
iyi bari.Tm abla merak etme ben ona ayari cekince satasma ne kelime sana kelime yazmaya bile korkacak
Yok artik elendinmi kac oyla?Olum ben elendim işte kullansaydın geçen hafta. :/
Sayın jürim şurada seninde sevdiğin hatta senin sevdiğini düşündüğüm için seçip yarıştığım Ariana'ya destek oluyor arkadaş.bi yerde seni de temsil ediyorum.
Yok artik elendinmi kac oyla?
sebebi benmiyimSana destekse sorun yok.Gökhan'ı sevmesinde, o değilde çok pis anti oldum çok sevdiğim adama
Farkı hatırlamıyorum ama 93 almıştım
Sana destekse sorun yok.Gökhan'ı sevmesinde, o değilde çok pis anti oldum çok sevdiğim adama
Hatırlamıyorum ama 93 almıştım
Abla sen merak etme biz senin muhafızlarınız @destere gibi mahluklar sana dokunamaziyi bari.
bu aralar @Bully mesguldu diye meydanin kendisine kaldigini sanip seviniyordu
koruyucularimin cogalmasi iyi.
gerci kendimde bas ediyorumda nekadar cok kisiysek okadar benden uzak durur.
kötu hayallerine alet etmez beni
Çocuk oy versede sen giderdin zaten Ariana'yi seviyor.Bana destek olacak sen ısrar et Gökhan'a destek olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?