MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

demiştim iftiracı kurbağa görümcek codminin iftiralarına kanma diye :) boşuna konuşmuyoruz heralde :)
Neyse dedigim gibi bir kalpte tek kisi olmak isterim. cok zorlama.
arkadas olarak iyiyiz.
fazlasi zarar 😉

Neyse dedigim gibi bir kalpte tek kisi olmak isterim. cok zorlama.
arkadas olarak iyiyiz.
fazlasi zarar 😉

Balıkların kalbi 2 odacıklıdır.
Sürüngenlerin kalbi 3 odacıklıdır.
Kuşların kalbi 4 odacıklıdır.
Memelilerin kalbi 4 odacıklıdır.

yani tek odacıklı sadece sana yer bulabildiğin kalbi zor bulursun bu gidişlede evde kalıp küflenirsin benden söylemesi :) benim kalbim aslında dört de değil on odacıklı ama 5 kuma yeterli yani kumalar sıkıltıkca oda değiştirsin tıkış tıkış oturmasınlar diye mekanı ferah tutmaya karar verdim :)

Balıkların kalbi 2 odacıklıdır.
Sürüngenlerin kalbi 3 odacıklıdır.
Kuşların kalbi 4 odacıklıdır.
Memelilerin kalbi 4 odacıklıdır.

yani tek odacıklı sadece sana yer bulabildiğin kalbi zor bulursun bu gidişlede evde kalıp küflenirsin benden söylemesi :) benim kalbim aslında dört de değil on odacıklı ama 5 kuma yeterli yani kumalar sıkıltıkca oda değiştirsin tıkış tıkış oturmasınlar diye mekanı ferah tutmaya karar verdim :)
evde kalmayi tercih ederim 😉
erkeklerin kahrini cekecegime özgurce yasamaya devam ederim :A

o kadar işi benmi yapmışım :)
içti kustu birde parkın ortasına zıçtı deseydin sibel teyzenin alacağı puanı garanti etmiş olurdun :))
Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
Hhahaha aaa inanmam ayoll @destere çevreyi rahatsız etmez kızları rahatsız eder boyu posu devrilsin :A :A :A

herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella:A
Olmaz sen orjinal juri bile değilsin ayoll :A :A :A

Oylarını yolla bakalım :A