MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Saf mısın ailesi mafyaya para ödücek kötü alışkanlıklarını bıraktırmak için sonra zaten gerisi gelir :A
aaa iyi ozaman madem sadık olucak iyice adam etsinler onu orada 1 yıl kalsın ayoll :A

@destere ye laf dedirtmem :A
kizlari rahatsiz eder tabiki. en büyük örnek benim :F
Abla çok sataştımı hesabını göriyim :A

aaa iyi ozaman madem sadık olucak iyice adam etsinler onu orada 1 yıl kalsın ayoll :A
Sonra buraya gelince temiz çocuk olarak dönecek :A

Benden bi isteğin varsa çekinme söyle. Senin gibi saygın jurileri kırmayız.:Z
Harikasın bu arada. Kedi kıza desteğin süper.:bhr:
Sizden ne istedigimiz olabilir Umut bey biz anca oy destegi veririz :A

Abla çok sataştımı hesabını göriyim :A
sen 2 aydir nerdeydin :A demedigini birakmadi bana.
5000 kutlama mesajinda cok pis bir konu acmistida Bully ondan önceden davrandida silindi onunki :A
ama ben kendisine papuc birakmadim zaten.
artik yavas yavas anlasmaya basladik gibi fakat her forumdan cikisimda laf etmeden durmuyor :A

sen 2 aydir nerdeydin :A demedigini birakmadi bana.
5000 kutlama mesajinda cok pis bir konu acmistida Bully ondan önceden davrandida silindi onunki :A
ama ben kendisine papuc birakmadim zaten.
artik yavas yavas anlasmaya basladik gibi fakat her forumdan cikisimda laf etmeden durmuyor :A
Tm abla merak etme ben ona ayari cekince satasma ne kelime sana kelime yazmaya bile korkacak :A

Tm abla merak etme ben ona ayari cekince satasma ne kelime sana kelime yazmaya bile korkacak :A
iyi bari.
bu aralar @Bully mesguldu diye meydanin kendisine kaldigini sanip seviniyordu :D
koruyucularimin cogalmasi iyi.
gerci kendimde bas ediyorumda nekadar cok kisiysek okadar benden uzak durur.
kötu hayallerine alet etmez beni :A

iyi bari.
bu aralar @Bully mesguldu diye meydanin kendisine kaldigini sanip seviniyordu :D
koruyucularimin cogalmasi iyi.
gerci kendimde bas ediyorumda nekadar cok kisiysek okadar benden uzak durur.
kötu hayallerine alet etmez beni :A
Abla sen merak etme biz senin muhafızlarınız @destere gibi mahluklar sana dokunamaz :A

@denizz19 hadi yine iyisin 1 puanı mi almadın. Finale doğru verdiğim bu puandanda memnun kalacaksın zaten dip not düştüm.:A

@OzaN istediğin gibi muhteşem buldum şarkını.:A