MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Hhahah hiç adetim değildir ama görmemek için mesajımı sildim bende midem çok hassas benim
iyi yapmışsın zaten iğrençti resim ben bile eklerken midem altüst oldu

bu arada @mrt-06 çok artniyetli candan a karşı @OzaN , onu codminlikten şutla sen codmin ol bende admin olayım
çünkü ben candana iyi puan verdim geçen hafta

bir gün bana aşık olacağını biliyordum ama bu kadar erken ilan edeceğini tahmin etmiyordum
bende sana karşı boş değilim bilesin? yani beni kapıp isveç dağlarına kaçırmaya kalksan itiraz etmem

Son düzenleme:
haha

hani karlar erimesi gerekiyordu yazin gelmesi gerekiyordu

ben daha bildirimlerimin hepsine bakmadim.
bakalim yine bir yerlerde bana pis isvecli dedinmi

7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarak

haha

hani karlar erimesi gerekiyordu yazin gelmesi gerekiyordu

ben daha bildirimlerimin hepsine bakmadim.
bakalim yine bir yerlerde bana pis isvecli dedinmi

dün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi
yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin

7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarak
ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fena sayılmaz
hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır
hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense

8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsin

Gördum bile

@Bully bu aralar yoktu piyasada o görmemistir zatende @mrt-06 e niye soramiyoruz ??
ben dun 20 saat yoktum o arada demissin zaten.
neyse ben o lafi kaale almiyom zaten. 3 harfli bir kelime icin birbirimizi kirmaya degmez
ama yinede tekrarlanmasin

görümcek @mrt-06 le aram bozuk o yüzden inadına bana iftira atar @Bully zaten bugünlerde foruma bile girmiyor kafasına oklava indirsende ses çıkarak takati kalmamış

kolay kolay tekrarlanmaz bende üç harflilere karşıyım

herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella

Aramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari

lakin en sonki itirafda simarma arkadasca dedik sen ayri algilamissin galiba.
azicik yavas ilerle

herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella
8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsin
Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....

Aramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari

lakin en sonki itirafda simarma arkadasca dedik sen ayri algilamissin galiba.
azicik yavas ilerle
ben azla yetinen bir insan değilim olursa tam olsun birde tez olsun
hayat bu beklemeye gelmez yarın obürgün bir meteor düşse kafamıza ölüp gitsek zebaniler bile alay eder '' bir halvete bile girememiş kerkenez kazanı boylamış derler
onun için acele etmekte fayda var

Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
o kadar işi benmi yapmışım

içti kustu birde parkın ortasına zıçtı deseydin sibel teyzenin alacağı puanı garanti etmiş olurdun
)

Gerçek yüzünü gördüysen ne mutlu bana.
sana elektirik su ve yol olarak geri dönecek

guzel itiraflar dusunuyorum su sivaci ekibi hakkinda

ben oylarimi kullandim, orda yorumumuda yaptim gerci bildigin birseydi aciklamam

@cevaa bu hafta sana hitap etti diye düşünüyorum Ariana'nın. Puanını bekliyorum.

@batuhankaralar daha dımtıs dımtıs bir şarkı ile bu hafta buradayız. Sen anladın.