bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence
Türk pop müziğin başarılı kadın sanatçılarından biri olan Hande Yener, yeri göğü inletecek.
bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence
Türk pop müziğin başarılı kadın sanatçılarından biri olan Hande Yener, yeri göğü inletecek.
Ben neyi ne zaman kullanacağımı bilirim.bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence
Yarışmacıları sen seçeceksin dimi sonuçta en iyiler yarışmak zorunda.
Sıla benimdir
ahhh tam istediğim gibi ilk 3 sezonun en iyi şarkıcılarından oluşur
Ceceli'yi unutma.ahhh tam istediğim gibi ilk 3 sezonun en iyi şarkıcılarından oluşur
@Bully @Maskeli Fedai ve benim yalın la bir yarım kalmış hesabımız vardı görüceksin sen
burcu güneş le mustafa sandal olur büyük ihtimal ben mustiyi seçerim burcu güneşide isteyen başkası alır serdar ortaç ve yalında katıılır sende yalını tercih et @Bully seninle hesabımız var @Maskeli Fedai ile
ceceliyi unutmak mümkünmü cnm ama yalınla hesabımız başka bizim oyüzden onu hedef aldımCeceli'yi unutma.
temmuzda hem single çıkıcak hemde yeni albüm gelicek bu yaz çok güçlü olucaz cnm bomba gibi dönücez@Çiğdem- seni 2.kez saf dışı bırakmak güzel olacak yine yeriz Musti'yi Yalın'la.
@Çiğdem- seni 2.kez saf dışı bırakmak güzel olacak yine yeriz Musti'yi Yalın'la.
ilk hafta bununla katılıcam zirve garantitemmuzda hem single çıkıcak hemde yeni albüm gelicek bu yaz çok güçlü olucaz cnm bomba gibi dönücez
İrem Derici iyidir de onun 15 şarkısı var mıdır ki kariyeri boyunca
O Ses Türkiye'deki coverlarını ilk hafta kullanırİrem Derici iyidir de onun 15 şarkısı var mıdır ki kariyeri boyunca
İnşallah o coverlarla elenmez de iddialı şarkılarına geçebilir.O Ses Türkiye'deki coverlarını ilk hafta kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?