la hani funda arardı .s kraliçem benimdirHande Yener ile kasıp kavurmaya geliyoruz ortalığı.![]()
la hani funda arardı .s kraliçem benimdirHande Yener ile kasıp kavurmaya geliyoruz ortalığı.![]()
Bence şimdiki şarkılarıda çok güzel, eski şarkıları muhteşem ötesi, eğer Emre Aydınla katılırsam Finali hedefliyorum.İlk iki sezonda nasıl oldu da seçilmedi diye düşündüğüm isimlerdendi. Başarılı olabilecek bir isim ama son dönemde büyük düşüşte olması dezavantaj. Eğer eski şarkıları ağırlıklı olarak gidersen başarılı olabilirsin.![]()
bu kıtlıkta gayet iyi buldum bence ilk 2 ezon seçilmemiş olması büyük şans ben biliyorsun kadın ünlüleri genelde hiç sevmeyen birisiyimSeverim Burcu'yu 3.sezon için oldukça ideal bir seçim gibi duruyor.![]()
Sevindim, senden yüksek oy alabilecez.@EFE UYSAL muhteşem bir seçim.![]()
Sevindim, senden yüksek oy alabilecez.![]()
Olmassa jüri olursun.Belki oy kullanmam belli olmaz.![]()
Olmassa jüri olursun.![]()
ceceli nin farklı bir modeli iyi tercih cnm rakip görüyorum şuan seni kendime bakalım diğer şarkıcılar ne olur
Bende öyle, belki jüri olurum kesin değil daha.Yok jüride olmam.OLursam yarışmacıyım bu sezon.
![]()
İyi, iyi.ceceli nin farklı bir modeli iyi tercih cnm rakip görüyorum şuan seni kendime bakalım diğer şarkıcılar ne olur![]()
Hayırlı olsun Emre Aydın da iyi seçim.
Daha kesin değil, belki jüride olabilirim.Hayırlı olsun Emre Aydın da iyi seçim.![]()
sende açıklasana japonunu cnmHayırlı olsun Emre Aydın da iyi seçim.![]()
Sen bilirsin ama katıl bence yarışmaya eğlenceden mahrum kalma.Daha kesin değil, belki jüride olabilirim.)
3.sezona katılacağımı kim söyledi kisende açıklasana japonunu cnm![]()
ayoll efeye söylediğin gibi heyecandan mahrum kalma eğleniyoruz işte bu sezon daha eğlenclei olucak şarkıcılar ve üyeler ilk sezon gibi renkliler 3.sezonki ciddiyet sitres olmaz inş hem ramazanda olmasıda artı olurSen bilirsin ama katıl bence yarışmaya eğlenceden mahrum kalma.
3.sezona katılacağımı kim söyledi ki![]()
Her zamanki dengesizliği.ayoll efeye söylediğin gibi heyecandan mahrum kalma eğleniyoruz işte bu sezon daha eğlenclei olucak şarkıcılar ve üyeler ilk sezon gibi renkliler 3.sezonki ciddiyet sitres olmaz inş hem ramazanda olmasıda artı olur![]()
Yok jüride olmam.OLursam yarışmacıyım bu sezon.
![]()
Sen bilirsin ama katıl bence yarışmaya eğlenceden mahrum kalma.
3.sezona katılacağımı kim söyledi ki![]()
ayoll efeye söylediğin gibi heyecandan mahrum kalma eğleniyoruz işte bu sezon daha eğlenclei olucak şarkıcılar ve üyeler ilk sezon gibi renkliler 3.sezonki ciddiyet sitres olmaz inş hem ramazanda olmasıda artı olur![]()
ben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkımHer zamanki dengesizliği.![]()
Dayanamambuna.ben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkım@vadikızı @cookies @Aserat @MelankoliK @yatutarsa @mrt-06
ben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkım@vadikızı @cookies @Aserat @MelankoliK @yatutarsa @mrt-06