MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

Hande Yener ile kasıp kavurmaya geliyoruz ortalığı. :A

1 ve 2 karışık.

2. sezonda zaten yabancıyla katılan olmadı gibi bir şey. Tek Selena Gomez vardı hatırladığım o da 3-4 haftada gitti. :):) (Normaldi bence onun fazla dayanmaması. :D)
O yüzden katılmamakta haklıyım. :D

Türkçe takip ettiğim şarkıcılar varda, buradakiler pop'cu o yüzden yine yalan oluyorum. :D

En iyisi dışardan takip etmek. :lol:

@Yiğitt Ankaralılardan yüksek puan garanti. :A

@OzaN bence de yarışmacı olarak katılmalısın o 1 puanların hesabını sormam lazım. :A

Son düzenleme:
3.sezon hayırlı olsun şimdiden ilk sezon daha renkli ve eğlenceliydi bence 2.sezon çok sitresli geçti bu sezonda renkli olucak gibi görünüyor ilk sezon gibi :Z:Z:Z

mustafa sandalla yolun sonunu göremedik malesef bu seferde
mustinin dişi versionuyla katılıyorum eğlencemiz bol olsun:Z:Z:Z
Burcu Güneş :bhr::bhr::bhr:
burcu_gunesten_yeni_klip_kapadokya_markasiyla_cikti_h20164.jpg

@OzaN bence de yarışmacı olarak katılmasın o 1 puanların hesabını sormam lazım. :A
Helal. :Z

3.sezon hayırlı olsun şimdiden ilk sezon daha renkli ve eğlenceliydi bence 2.sezon çok sitresli geçti bu sezonda renkli olucak gibi görünüyor ilk sezon gibi :Z:Z:Z

Çiko bu sezonda ara ver. :A

Eğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim :D) başarılar. :):)

@OzaN bence de yarışmacı olarak katılmasın o 1 puanların hesabını sormam lazım. :A
Katılmazsam nasıl hesap soracaksın çok beğeneceğim birini mi seçiyorsun bu sezon? :D

2. sezon Mustafa Ceceliyle katılmıştım 3. olmuştum, şimdide çok iddialı geliyorum.
Emre Aydınla katılacağım inşallah.:bhr::bhr::bhr:
488054_10151258800261607_100759041_n.jpg

Eğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim :D) başarılar. :):)

Katılmazsam nasıl hesap soracaksın çok beğeneceğim birini mi seçiyorsun bu sezon? :D
sana juri olmak yakışıyor yarışmacı olup sürünmek admine yakışmaz vlla tüm krizma gider hele ilk haftadan elenirsen aaaa adminliği brakman lazım :F:F:F

Severim Burcu'yu 3.sezon için oldukça ideal bir seçim gibi duruyor. :D

Yanlış yazmışım "katılmalısın" yazacaktım. :D

Yine sizlere nostalji yaşatacağım, Ajda Pekkan'la katılıcam. :D

2. sezon Mustafa Ceceliyle katılmıştım 3. olmuştum, şimdide çok iddialı geliyorum.
Emre Aydınla katılacağım inşallah.:bhr::bhr::bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 44880
İlk iki sezonda nasıl oldu da seçilmedi diye düşündüğüm isimlerdendi. Başarılı olabilecek bir isim ama son dönemde büyük düşüşte olması dezavantaj. Eğer eski şarkıları ağırlıklı olarak gidersen başarılı olabilirsin. :):)