O yüzden katılmamakta haklıyım.1 ve 2 karışık.
2. sezonda zaten yabancıyla katılan olmadı gibi bir şey. Tek Selena Gomez vardı hatırladığım o da 3-4 haftada gitti.(Normaldi bence onun fazla dayanmaması.
)
Zedd ' i seç finale git
Helal.
Çiko bu sezonda ara ver.3.sezon hayırlı olsun şimdiden ilk sezon daha renkli ve eğlenceliydi bence 2.sezon çok sitresli geçti bu sezonda renkli olucak gibi görünüyor ilk sezon gibi
mustafa sandalla yolun sonunu göremedik malesef bu seferde
mustinin dişi versionuyla katılıyorum eğlencemiz bol olsun
Burcu Güneş
![]()
elenirsem juri olurum benim aram öyle oluyorHelal.
Çiko bu sezonda ara ver.![]()
Artık boşver, olmuyor işte.elenirsem juri olurum benim aram öyle oluyor![]()
Eğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim3.sezon hayırlı olsun şimdiden ilk sezon daha renkli ve eğlenceliydi bence 2.sezon çok sitresli geçti bu sezonda renkli olucak gibi görünüyor ilk sezon gibi
Burcu Güneş
![]()
Katılmazsam nasıl hesap soracaksın çok beğeneceğim birini mi seçiyorsun bu sezon?
Benim yarışmacım hakkımda ne düşünüyorsun?Eğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim) başarılar.
Katılmazsam nasıl hesap soracaksın çok beğeneceğim birini mi seçiyorsun bu sezon?![]()
sana juri olmak yakışıyor yarışmacı olup sürünmek admine yakışmaz vlla tüm krizma gider hele ilk haftadan elenirsen aaaa adminliği brakman lazımEğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim) başarılar.
Katılmazsam nasıl hesap soracaksın çok beğeneceğim birini mi seçiyorsun bu sezon?![]()
Tanımıyorum doğrusu ama Ankara havalarıyla işin zor ya.Benim yarışmacım hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Severim Burcu'yu 3.sezon için oldukça ideal bir seçim gibi duruyor.3.sezon hayırlı olsun şimdiden ilk sezon daha renkli ve eğlenceliydi bence 2.sezon çok sitresli geçti bu sezonda renkli olucak gibi görünüyor ilk sezon gibi
Burcu Güneş
![]()
Yanlış yazmışım "katılmalısın" yazacaktım.Eğer yarışmacı olursam seçebilirim diye düşündüğüm kişilerdendi (ama seçmezdim) başarılar.
allah allah sen 1 puanlarımı çok özlemişsin galibaArtık boşver, olmuyor işte.![]()
![]()
Amaç eğlenmek zaten, oyun havası seven var sanırım.Tanımıyorum doğrusu ama Ankara havalarıyla işin zor ya.![]()
İlk iki sezonda nasıl oldu da seçilmedi diye düşündüğüm isimlerdendi. Başarılı olabilecek bir isim ama son dönemde büyük düşüşte olması dezavantaj. Eğer eski şarkıları ağırlıklı olarak gidersen başarılı olabilirsin.2. sezon Mustafa Ceceliyle katılmıştım 3. olmuştum, şimdide çok iddialı geliyorum.
Emre Aydınla katılacağım inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 44880