MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

İlk iki sezonda nasıl oldu da seçilmedi diye düşündüğüm isimlerdendi. Başarılı olabilecek bir isim ama son dönemde büyük düşüşte olması dezavantaj. Eğer eski şarkıları ağırlıklı olarak gidersen başarılı olabilirsin. :):)
Bence şimdiki şarkılarıda çok güzel, eski şarkıları muhteşem ötesi, eğer Emre Aydınla katılırsam Finali hedefliyorum. :)

Severim Burcu'yu 3.sezon için oldukça ideal bir seçim gibi duruyor. :D
bu kıtlıkta gayet iyi buldum bence ilk 2 ezon seçilmemiş olması büyük şans ben biliyorsun kadın ünlüleri genelde hiç sevmeyen birisiyim

ama burcuyu severim hatta doğru ürüst sevdiğim tek türk kadın denebilir çocukluğum şarkıcılarından 🙂🙂🙂

Sen bilirsin ama katıl bence yarışmaya eğlenceden mahrum kalma. :D

3.sezona katılacağımı kim söyledi ki :A
ayoll efeye söylediğin gibi heyecandan mahrum kalma eğleniyoruz işte bu sezon daha eğlenclei olucak şarkıcılar ve üyeler ilk sezon gibi renkliler 3.sezonki ciddiyet sitres olmaz inş hem ramazanda olmasıda artı olur :F

Yok jüride olmam.:D OLursam yarışmacıyım bu sezon.:D
Sen bilirsin ama katıl bence yarışmaya eğlenceden mahrum kalma. :D

3.sezona katılacağımı kim söyledi ki :A
ayoll efeye söylediğin gibi heyecandan mahrum kalma eğleniyoruz işte bu sezon daha eğlenclei olucak şarkıcılar ve üyeler ilk sezon gibi renkliler 3.sezonki ciddiyet sitres olmaz inş hem ramazanda olmasıda artı olur :F
Her zamanki dengesizliği. :A
ben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkım :A @vadikızı @cookies @Aserat @MelankoliK @yatutarsa @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
176,115
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants