kıraç ı alsana ne bekliyorsunben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkım@vadikızı @cookies @Aserat @MelankoliK @yatutarsa @mrt-06
Ne saçma bir şeysin sen der millet bence.![]()
fox ve total d işbirliğiKabulünü arz edemem.![]()
kıraç da kimmiş my nin yanındakıraç ı alsana ne bekliyorsun![]()
fox ve total d işbirliği
kıraç da kimmiş my nin yanındacengo kabul etti bile
![]()
öyle saçmalıkmı olur bee my müzikelriyle ayy ozaman @Maskeli Fedai de kurtlar vadisi müzikleriyle yarışsın tövbe tövbefox ve total d işbirliği
kıraç da kimmiş my nin yanındacengo kabul etti bile
![]()
my müzikleri değil ki bunlar my adına yapılan şarkılar vadiye kim şark ı yapacak bir destere polatım polatım diye şarkı yapmıştıröyle saçmalıkmı olur bee my müzikelriyle ayy ozaman @Maskeli Fedai de kurtlar vadisi müzikleriyle yarışsın tövbe tövbe![]()
Hiç beğenmedim 0 point.ben de my şarkılarıyla katılıyorum bu da final şarkım@vadikızı @cookies @Aserat @MelankoliK @yatutarsa @mrt-06
my adına 15 tane şarkımı yapıldı 😱😱😱my müzikleri değil ki bunlar my adına yapılan şarkılar vadiye kim şark ı yapacak bir destere polatım polatım diye şarkı yapmıştırneyse destere de zaten bülent ersoyla katılacakmış
![]()
eleme kedere forHiç beğenmedim 0 point.![]()
ne sandınmy adına 15 tane şarkımı yapıldı 😱😱😱
ilk haftadan elenecek kişi belli oldu bence yabancı şarkı sevilmiyor ayrıca muhtşem yüzyılıda seven yok sana güle güle cnmeleme kedere for
ne sandınal sen şunu dinle azıcık
Vazgeçtim Hande Yener artık benimdir çok geç.la hani funda arardı .s kraliçem benimdir![]()
Vazgeçtim Hande Yener artık benimdir çok geç.![]()
bnm planım var merak etme çikoilk haftadan elenecek kişi belli oldu bence yabancı şarkı sevilmiyor ayrıca muhtşem yüzyılıda seven yok sana güle güle cnm![]()
Yüksek puanlarını bekliyorum Emreciğimbnm planım var merak etme çikoneyse sen şu deniz şoparının kıvırcık saçlarını yol sanatçımı çalmış .ss
aa yüzsüze bak hem şarkıcımı çalıyor hem de yüksek point istiyor .ss sebastiyanlar kovalasın seni .ssYüksek puanlarını bekliyorum Emreciğim![]()
Düşük verirsen art niyet ararımaa yüzsüze bak hem şarkıcımı çalıyor hem de yüksek point istiyor .ss sebastiyanlar kovalasın seni .ss