bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence![]()
Türk pop müziğin başarılı kadın sanatçılarından biri olan Hande Yener, yeri göğü inletecek.![]()
bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence![]()
Türk pop müziğin başarılı kadın sanatçılarından biri olan Hande Yener, yeri göğü inletecek.![]()
Ben neyi ne zaman kullanacağımı bilirim.bir ara elektro müziğe merak sarmıştı orasdan şarkı kullanırsan inleyen sen olursun bence![]()
Yarışmacıları sen seçeceksin dimi sonuçta en iyiler yarışmak zorunda.
Sıla benimdir
ahhh tam istediğim gibi ilk 3 sezonun en iyi şarkıcılarından oluşur
Ceceli'yi unutma.ahhh tam istediğim gibi ilk 3 sezonun en iyi şarkıcılarından oluşur
@Bully @Maskeli Fedai ve benim yalın la bir yarım kalmış hesabımız vardı görüceksin sen![]()
burcu güneş le mustafa sandal olur büyük ihtimal ben mustiyi seçerim burcu güneşide isteyen başkası alır serdar ortaç ve yalında katıılır sende yalını tercih et @Bully seninle hesabımız var @Maskeli Fedai ile![]()
ceceliyi unutmak mümkünmü cnm ama yalınla hesabımız başka bizim oyüzden onu hedef aldımCeceli'yi unutma.![]()
temmuzda hem single çıkıcak hemde yeni albüm gelicek bu yaz çok güçlü olucaz cnm bomba gibi dönücez@Çiğdem- seni 2.kez saf dışı bırakmak güzel olacak yine yeriz Musti'yi Yalın'la.![]()
@Çiğdem- seni 2.kez saf dışı bırakmak güzel olacak yine yeriz Musti'yi Yalın'la.![]()
ilk hafta bununla katılıcam zirve garantitemmuzda hem single çıkıcak hemde yeni albüm gelicek bu yaz çok güçlü olucaz cnm bomba gibi dönücez![]()
İrem Derici iyidir de onun 15 şarkısı var mıdır ki kariyeri boyunca
O Ses Türkiye'deki coverlarını ilk hafta kullanırİrem Derici iyidir de onun 15 şarkısı var mıdır ki kariyeri boyunca![]()
İnşallah o coverlarla elenmez de iddialı şarkılarına geçebilir.O Ses Türkiye'deki coverlarını ilk hafta kullanır![]()