oww çok severim ben toygar ışıklıyıÜÇÜNCÜ SEZONUN İLK YARIŞMACISI @Billy Kane şarkıcısını TOYGAR IŞIKLI YAPIYOR.
![]()
İrem Derici boşalmıştır.
ahhh yine azız malesef ilk sezonda 2 kız yaırşmıştık ben tzira
Hiç belli olmaz öyle düşünmeyin bence ümitsizliğe kapılmayın, kısmet bu işler.ahhh yine azız malesef ilk sezonda 2 kız yaırşmıştık ben tzira
2.sezonda vadikızıda eklendi 3 kız olmuştuk bu sezonda
sen ben vadikızı yine 3 kızız erkekler çok fazla yine onalrdan birisi şampiyon olucak gibi yetemiyoruz![]()
@Nisa nerde canım?ahhh yine azız malesef ilk sezonda 2 kız yaırşmıştık ben tzira
2.sezonda vadikızıda eklendi 3 kız olmuştuk bu sezonda
sen ben vadikızı yine 3 kızız erkekler çok fazla yine onalrdan birisi şampiyon olucak gibi yetemiyoruz![]()
Döndüm döneli konuşamadık bile doğru düzgün. Neyse kulağını çınlattık, dönünce bana özelden mesaj atar umarım. Burdan da etiketleyeyim dur. @Nisanisa uzun zamandır forumdan uzak arada giriyor işte
İşte hep beraber yer alsak ne iyi olurdu.@Nisa bu yarışmada hiç yarışmadı cnm forumda çok aktif olamıyor
şimdide bursada tatildeymiş keyfi senden benden iyi vlla![]()
evet uzun zamandır girmiyor foruma baksana tatildeymiş bursadaDöndüm döneli konuşamadık bile doğru düzgün. Neyse kulağını çınlattık, dönünce bana özelden mesaj atar umarım. Burdan da etiketleyeyim dur. @Nisa
İşte hep beraber yer alsak ne iyi olurdu.Neyse artık sağlık olsun. Bende Haziran'ın sonunda gideceğim, kavuşacağım İzmir'ime.
![]()
Bende tatilde full yatacam, okulda bıktırdı insanı.Döndüm döneli konuşamadık bile doğru düzgün. Neyse kulağını çınlattık, dönünce bana özelden mesaj atar umarım. Burdan da etiketleyeyim dur. @Nisa
İşte hep beraber yer alsak ne iyi olurdu.Neyse artık sağlık olsun. Bende Haziran'ın sonunda gideceğim, kavuşacağım İzmir'ime.
![]()
Ay zaten Valla başka bir şey geçmemişti aklımda Efe'cim.Bende tatilde full yatacam, okulda bıktırdı insanı.![]()
![]()
Yüzmeye giderim, topda oynarım, ben uyumayı çok seviyorum, ama ramazanda hiç uyumuyorum, sabah erken kalkmaktanda bıktım.Ay zaten Valla başka bir şey geçmemişti aklımda Efe'cim.Ama arada bir ne bileyim bi havuza, bi sahile at kendini. Yazın tadını çıkar, uyuyarak yaz mı geçermiş.
![]()
Yok bak geç kalkmanda bir sıkıntı yok zaten.Yüzmeye giderim, topda oynarım, ben uyumayı çok seviyorum, ama ramazanda hiç uyumuyorum, sabah erken kalkmaktanda bıktım.![]()
Ay zaten Valla başka bir şey geçmemişti aklımda Efe'cim.Ama arada bir ne bileyim bi havuza, bi sahile at kendini. Yazın tadını çıkar, uyuyarak yaz mı geçermiş.
![]()
ben üniyi bitirdikten sonra biraz yatar az okul yorgunluğunu üstümden atarım demiştim ayol oldu 2 yıl 2 yıldır yatıyorum hahahaBende tatilde full yatacam, okulda bıktırdı insanı.![]()
![]()
Aynen, gece 3'de yatıyorum öğleden sonra 3'te kalkıyorum.Yok bak geç kalkmanda bir sıkıntı yok zaten.Ay hepimiz öyleyiz be yazın sabahın 8'inde 9'unda kim dikilecek ayağa?
![]()
Aynen ya bende öyleyim.ben üniyi bitirdikten sonra biraz yatar az okul yorgunluğunu üstümden atarım demiştim ayol oldu 2 yıl 2 yıldır yatıyorum hahaha
bu okul bitiriyor insanı vlla allah sizleride kurtarsın![]()
Sen abartıyorsun ama.Aynen, gece 3'de yatıyorum öğleden sonra 3'te kalkıyorum.![]()
Aynen ya bende öyleyim.![]()
Nadir ama, çok az oluyor böyle, yani her zaman değil olur böyle şeyler.Sen abartıyorsun ama.12 saat mi uyuyorsun günde? Günün yarısını uyuyarak mı geçiriyorsun?
Neyse dur daha fazla konu dışına çıkmayalım.
![]()
Çocukken çok dinlerdim Kıraçı hastasıydım şimdi hiç aram yok.@xemrexxx bu arada doğru yolu bulmuşsun kıraç ı doğru kullanırsan eğer 15 tane her hafta kaliteli parçayla çıkarsın gerçi 20 hafta olsa kıraç 20 haftayada hep kaliteli çıkar adamın kötü parçası nerdeyse yok![]()