MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

ÜÇÜNCÜ SEZONUN İLK YARIŞMACISI @Billy Kane şarkıcısını TOYGAR IŞIKLI YAPIYOR.

toygar-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1.jpg

İrem Derici boşalmıştır.

Anladım. :X Neyse şansımız bol olsun kuzular, üzmeyin canınızı siz. Kadının fendi, erkeği yendi. @vadikızı @Çiğdem- :Z
ahhh yine azız malesef ilk sezonda 2 kız yaırşmıştık ben tzira
2.sezonda vadikızıda eklendi 3 kız olmuştuk bu sezonda
sen ben vadikızı yine 3 kızız erkekler çok fazla yine onalrdan birisi şampiyon olucak gibi yetemiyoruz :F:F:F

sen ben vadikızı yine 3 kızız erkekler çok fazla yine onalrdan birisi şampiyon olucak gibi yetemiyoruz :F:F:F
Hiç belli olmaz öyle düşünmeyin bence ümitsizliğe kapılmayın, kısmet bu işler.:D :F:F

@Nisa nerde canım? :T: @Tzira'da gelsin bu sezon ya. Kadın dayanışması için yanımızda olacağına eminim ben. 🙄

nisa uzun zamandır forumdan uzak arada giriyor işte
Döndüm döneli konuşamadık bile doğru düzgün. Neyse kulağını çınlattık, dönünce bana özelden mesaj atar umarım. Burdan da etiketleyeyim dur. @Nisa :X

@Nisa bu yarışmada hiç yarışmadı cnm forumda çok aktif olamıyor
şimdide bursada tatildeymiş keyfi senden benden iyi vlla :F:F:F
İşte hep beraber yer alsak ne iyi olurdu. :X Neyse artık sağlık olsun. Bende Haziran'ın sonunda gideceğim, kavuşacağım İzmir'ime. :love1:

Döndüm döneli konuşamadık bile doğru düzgün. Neyse kulağını çınlattık, dönünce bana özelden mesaj atar umarım. Burdan da etiketleyeyim dur. @Nisa :X

İşte hep beraber yer alsak ne iyi olurdu. :X Neyse artık sağlık olsun. Bende Haziran'ın sonunda gideceğim, kavuşacağım İzmir'ime. :love1:
evet uzun zamandır girmiyor foruma baksana tatildeymiş bursada
:Datar merak etme
izmiri çok severim bende kızları çok güzel oluyor merak ederim
neden bu kadar güzeller diye

Bende tatilde full yatacam, okulda bıktırdı insanı.:D :F:F

Ay zaten Valla başka bir şey geçmemişti aklımda Efe'cim. :X Ama arada bir ne bileyim bi havuza, bi sahile at kendini. Yazın tadını çıkar, uyuyarak yaz mı geçermiş. :F
Yüzmeye giderim, topda oynarım, ben uyumayı çok seviyorum, ama ramazanda hiç uyumuyorum, sabah erken kalkmaktanda bıktım.:F:F:F

Ay zaten Valla başka bir şey geçmemişti aklımda Efe'cim. :X Ama arada bir ne bileyim bi havuza, bi sahile at kendini. Yazın tadını çıkar, uyuyarak yaz mı geçermiş. :F
Bende tatilde full yatacam, okulda bıktırdı insanı.:D :F:F
ben üniyi bitirdikten sonra biraz yatar az okul yorgunluğunu üstümden atarım demiştim ayol oldu 2 yıl 2 yıldır yatıyorum hahaha:F:F
bu okul bitiriyor insanı vlla allah sizleride kurtarsın:A:A:A

Yok bak geç kalkmanda bir sıkıntı yok zaten. :F Ay hepimiz öyleyiz be yazın sabahın 8'inde 9'unda kim dikilecek ayağa? :X
Aynen, gece 3'de yatıyorum öğleden sonra 3'te kalkıyorum.:D :F:F

ben üniyi bitirdikten sonra biraz yatar az okul yorgunluğunu üstümden atarım demiştim ayol oldu 2 yıl 2 yıldır yatıyorum hahaha:F:F
bu okul bitiriyor insanı vlla allah sizleride kurtarsın:A:A:A
Aynen ya bende öyleyim.:F:F

@xemrexxx bu arada doğru yolu bulmuşsun kıraç ı doğru kullanırsan eğer 15 tane her hafta kaliteli parçayla çıkarsın gerçi 20 hafta olsa kıraç 20 haftayada hep kaliteli çıkar adamın kötü parçası nerdeyse yok:F

@xemrexxx bu arada doğru yolu bulmuşsun kıraç ı doğru kullanırsan eğer 15 tane her hafta kaliteli parçayla çıkarsın gerçi 20 hafta olsa kıraç 20 haftayada hep kaliteli çıkar adamın kötü parçası nerdeyse yok:F
Çocukken çok dinlerdim Kıraçı hastasıydım şimdi hiç aram yok.:D :F:F