Ay Allah'ım Yarabbi'm ya sonra neden bir veriyorsun.ÜÇÜNCÜ SEZONUN ON İKİNCİ YARIŞMACISI
BURCU GÜNEŞ - @Çiğdem-
![]()
![]()
SON ÜÇ KATILIMCI !
BİRİ BELLİ AMA ONU EN SON AÇIKLAYACAĞIM.
Ay Allah'ım Yarabbi'm ya sonra neden bir veriyorsun.ÜÇÜNCÜ SEZONUN ON İKİNCİ YARIŞMACISI
BURCU GÜNEŞ - @Çiğdem-
![]()
![]()
SON ÜÇ KATILIMCI !
BİRİ BELLİ AMA ONU EN SON AÇIKLAYACAĞIM.
güzel cnm ilk sezon yabancı şarkıcıları yönetenler olarak hala seni unutmadık şimdi intikam zamanıSürpriz bir isimle yarışmaya katılma kararı aldım![]()
Iraz ben de memnun oldum.
İkinci sezon maNga 8.haftayı gördüyse Wiz Khalifa için çeyrek finali hedefliyorum kolay lokma değilim yanigüzel cnm ilk sezon yabancı şarkıcıları yönetenler olarak hala seni unutmadık şimdi intikam zamanı![]()
ıraz benim adımda melek tanışalım senle tanışmadık😉Göksel, Seksendört, Ajda Pekkan gibi sevdiğim isimler varmış bu sezonda da ne güzel.Ama bence birinci Hüseyin Kağıt olmalı.
Iraz ben de memnun oldum.![]()
ıraz benim adımda melek tanışalım senle tanışmadık😉
bende canım ıraz dedim ama ben senden büyüğüm sanırım 31 yaşındayım benMemnun oldum tekrar.![]()
O halde benim sana abla demem gerekiyor çünkü 19 yaşındayım ben daha.bende canım ıraz dedim ama ben senden büyüğüm sanırım 31 yaşındayım ben
tmm cnm sen nasıl istersen öyle diyebilirsinO halde benim sana abla demem gerekiyor çünkü 19 yaşındayım ben daha.![]()
benim burcumda cici hatta yanında menajeri olarak bende ciciyim sizin gibi 1 çiçek 1 böcek değiliz canikom
bana dua et ilk sezon gözlemci çekilip hakkını bana brakmasaydı zor alırdın handeyiHande Yener sevenler like![]()
Ayy her yerden kendine pay çıkarıyor arkadaş Hande olmasa elbet bulurdum bende güçlü bir ismibana dua et ilk sezon gözlemci çekilip hakkını bana brakmasaydı zor alırdın handeyi
ama bu sefer bende sizin anladığınız dilden çalıcam burcu güneş ile handeye iyi bir rakip olduğumu düşünüyorum başarılar bakalım![]()
Çiko yine hüsran yaşamada üzülme sonra.bana dua et ilk sezon gözlemci çekilip hakkını bana brakmasaydı zor alırdın handeyi
ama bu sefer bende sizin anladığınız dilden çalıcam burcu güneş ile handeye iyi bir rakip olduğumu düşünüyorum başarılar bakalım![]()
burcu güneş çocukluğumdan beridir belkide sevdiğim tek kadın ünl şarkıcı yani ayrıca günümüzdede hala çok başarılı ilerliyor rakibin olduğum gerçeğini saklamaAyy her yerden kendine pay çıkarıyor arkadaş Hande olmasa elbet bulurdum bende güçlü bir ismiAma Burcu ile Hande'ye direnemeyeceksin
Ama Burcu'yu severim
![]()