MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

Kız haklısın da sen dişlerini gösterme, gel ikimiz beraber olalım de. Finale "Bizimle yürü FavoriForumum." diyelim Devlet Bahçeli gibi. :F Finalde de Allah kerim. :X
hahaha doğru 2.sezonun filalistleri öyle yaptılar mesala:F:F:F

hahaha ozaman kovboy şapkamı şuan çıkarıyorum tatlım finalde hesaplaşalım finale kadarda herkesi vuralım :A:A:A

Aynen, kadın dayanışması önemli gençler. :X Bu sezon yakıp yıkalım ortalığı. @vadikızı @Çiğdem- :Z
aaa bu sezon seninle güçlerimizi birleştiricez tatlım gerçekten takım çalışması yapacaz ben 2.sezonda mustafa sandal ile yarışmış şıkır şıkır ile çok zorlu bir haftada 3.olmuştum şimdi musti olmadığı için bu parçayı sende kullanabiliyorsun 1 hafta mustimle senin için gelicez şıkır şıkır la güçlerimizi birleştiricez :F:F:F

aaa bu sezon seninle güçlerimizi birleştiricez tatlım gerçekten takım çalışması yapacaz ben 2.sezonda mustafa sandal ile yarışmış şıkır şıkır ile çok zorlu bir haftada 3.olmuştum şimdi musti olmadığı için bu parçayı sende kullanabiliyorsun 1 hafta mustimle senin için gelicez şıkır şıkır la güçlerimizi birleştiricez :F:F:F
Aynen Gülben'imin gerek kendi şarkıları, gerek düetleri gerçekten çok iyi de Şıkır Şıkır'a az mı vermişler, bana mı öyle geldi? Neyse artık güçlerimizi birleştiriyoruz. @vadikızı dedikoduları özelde kaynatacağız. :X Sıkı bir tempoda ilerleyeceğiz. :Z

Aynen Gülben'imin gerek kendi şarkıları, gerek düetleri gerçekten çok iyi de Şıkır Şıkır'a az mı vermişler, bana mı öyle geldi? Neyse artık güçlerimizi birleştiriyoruz. @vadikızı dedikoduları özelde kaynatacağız. :X Sıkı bir tempoda ilerleyeceğiz. :Z
tmm cnm bekliyorum dedikoduları özelden:D:D

Önemli değil. :D

Bu sezon jüri olma şansım varsa jüri olmak istiyorum. :D
seninle sık konuşmadık ve fazla tanışmışlığım yok profilie
baktım ama erkek sanıyordum ya :D:D

3.olanda final puanı alabiliyor o hafta çok zorluydu gerçekten yani 3.olmakta başarıydı çok iyi şarkılar vardı tatlım mustim sayende bir boy göstericek tekrar :F:F:F

aaa eylülde olucak olan all star da ikimizde bu parçadan mahrum kalıcaz ama iki şarkıcı olursa düetleri kullanamıyor ozaman kötü olucak işte:F:F

@Tzira ile bende tanışmadım. :X Merhaba ben Esra. :)

3.olanda final puanı alabiliyor o hafta çok zorluydu gerçekten yani 3.olmakta başarıydı çok iyi şarkılar vardı tatlım mustim sayende bir boy göstericek tekrar :F:F:F

aaa eylülde olucak olan all star da ikimizde bu parçadan mahrum kalıcaz ama iki şarkıcı olursa düetleri kullanamıyor ozaman kötü olucak işte:F:F
Niye ya, başka şarkıcılar seçemeyecek miyiz All Star'da? :X Yani all star alarak yarışmacılar aday olacak sanıyordum ben, şarkıcılar yine bizim seçimimizde diye düşünmüştüm. :F @Cengo doğru olan hangisi bu konuya bir açıklık istiyorum. :X

Niye ya, başka şarkıcılar seçemeyecek miyiz All Star'da? :X Yani all star alarak yarışmacılar aday olacak sanıyordum ben, şarkıcılar yine bizim seçimimizde diye düşünmüştüm. :F @Cengo doğru olan hangisi bu konuya bir açıklık istiyorum. :X
Eğer Gülben ve Mustafa Sandal olursa All Star da ikiniz de bu şarkıyı kullanamazsınız yasak.Ama Mustafa Sandal elendikten sonra kullanabilirsin.

yok tatlım şarkıcılar ilk 3 sezonun en iyi şarkıcıları isim olarak mesala 1.sezondan 7 2. ezondan 7 3.s ezondan 7 şarkıcı gibi mustafa sandal kesin olur 2.sezonun iyi şarkıcılarından oalrak
3.sezondanda gülben olabilir ama şöyle birşey var şimdi 1 üyenin 2 şarkıcısı geliyorsa mesala 2.sezondan musti 3.sezondan burcu güneş ozaman birisini seçmem gerekicek diğerini sie başka yaırşmacı alıcak bende mustiyi seçerim burcuyu başkası alır :F:F:F