MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

ÜÇÜNCÜ SEZONUN SEKİZİNCİ YARIŞMACISI:

EMRE AYDIN - @EFE UYSAL

tumblr_n8ta94Uyik1th2ntso1_1280.jpg

emre-aydin-kimdir.jpg

Valla bilmiyorum, en azından yarı finali görmek hakkım bence. Gülben Ergen'in ben dillere pelesenk olmayan şarkısını hatırlamıyorum. :X

Yok canım, aaa kırılmadım. Hiç olur mu öyle şey? Çıkçık...
bencede canım ben gülben ergeni çok severim hayranıyımdır
her şarkısı öyledir ama forum severmi bilemediğim için dile getirmedim
bende:D

bencede canım ben gülben ergeni çok severim hayranıyımdır
her şarkısı öyledir ama forum severmi bilemediğim için dile getirmedim
bende:D
Funda Arar'da çok iyi seçim canım benim. Çok fazla sevdiğim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun... :X Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄
Rakiplerimden birisin.:A:A:A
Emre Aydın'ı çok sevmem ama çok iyi şarkıları var onunda. :X Ne diyelim başarılar şimdiden hepimize. :F

Son düzenleme:
Funda Arar'da çok seçim canım benim. Çok fazla sevdim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun... :X Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄

Emre Aydın'ı çok sevmem ama çok iyi şarkıları var onunda. :X Ne diyelim başarılar şimdiden hepimize. :F
Arkadaşlar bunlar oy toplama çabaları inanmayın @dizi kolik 'çiğime :F

Funda Arar'da çok seçim canım benim. Çok fazla sevdim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun... :X Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄

sağol canım benim bende severim fundayı bu şarkıları kullanacam merak
etme😉

Finali hedefliyorum, 2. sezon Ceceliyle 3. oldum. :)

Arkadaşlar bunlar oy toplama çabaları inanmayın @dizi kolik 'çiğime :F
Ben kimsenin arkasından entrika çevirmem. Çevirenlerle de beni karıştırma Cengiz, bak bu sefer gerçekten kırılırım ama sonra kimse toplayamaz. :)

Finali hedefliyorum, 2. sezon Ceceliyle 3. oldum. :)
Hayırlı olsun şimdiden. :)

sağol canım benim bende severim fundayı bu şarkıları kullanacam merak
etme😉
Hafıza zaten apayrı bir parça. Gerçi ben o şarkıya çok sonradan alışmıştım, ilk başlarda hiç beğenmemiştim. :X Funda'nın tarzına göre değildi ama çok sevildi biliyorsun. Dinlenme durumu da çok iyiydi aslında ama netd gelince diğer müzik şirketinin hesabı silinince haliyle o izlenim durumları da beraberinde gitti...

Ben kimsenin arkasından entrika çevirmem. Çevirenlerle de beni karıştırma Cengiz, bak bu sefer gerçekten kırılırım ama sonra kimse toplayamaz. :)

Hayırlı olsun şimdiden. :)

Hafıza zaten apayrı bir parça. Gerçi ben o şarkıya çok sonradan alışmıştım, ilk başlarda hiç beğenmemiştim. :X Funda'nın tarzına göre değildi ama çok sevildi biliyorsun. Dinlenme durumu da çok iyiydi aslında ama netd gelince diğer müzik şirketinin hesabı silinince haliyle o izlenim durumları da beraberinde gitti...
evet ya hafıza süper şarkı bende çok sevmiştim onu evet ilk dinlediğimde
beğenmiyordum ama sonradan çok sevdim şarkıyı

ÜÇÜNCÜ SEZONUN ON İKİNCİ YARIŞMACISI

BURCU GÜNEŞ - @Çiğdem-

burcu-gunes-garajistanbul.jpg

389047_301037813252749_144396912250174_1005526_1346724845_n_19012840784ef2d7f4c6799.jpg

SON ÜÇ KATILIMCI !
BİRİ BELLİ AMA ONU EN SON AÇIKLAYACAĞIM.

aaaaa @dizi kolik benim rakibim belli oldu işte aynı mekanda 2 popüler kız barınamaz tatlım birisi okul değiştirmek zorunda hmmm😵😵😵
baylar siz şöyle çekilin bakim kurşun gelmesin :A:A:A
Kız haklısın da sen dişlerini gösterme, gel ikimiz beraber olalım de. Finale "Bizimle yürü FavoriForumum." diyelim Devlet Bahçeli gibi. :F Finalde de Allah kerim. :X