- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
ne oldu canım hayır kim sıktı canını benimle konuşabilirsin
özelde ya🙂
Teşekkürler.
bencede canım ben gülben ergeni çok severim hayranıyımdırValla bilmiyorum, en azından yarı finali görmek hakkım bence. Gülben Ergen'in ben dillere pelesenk olmayan şarkısını hatırlamıyorum.
Yok canım, aaa kırılmadım. Hiç olur mu öyle şey? Çıkçık...
Rakiplerimden birisin.
Funda Arar'da çok iyi seçim canım benim. Çok fazla sevdiğim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun...bencede canım ben gülben ergeni çok severim hayranıyımdır
her şarkısı öyledir ama forum severmi bilemediğim için dile getirmedim
bende![]()
Emre Aydın'ı çok sevmem ama çok iyi şarkıları var onunda.Rakiplerimden birisin.![]()
Arkadaşlar bunlar oy toplama çabaları inanmayın @dizi kolik 'çiğimeFunda Arar'da çok seçim canım benim. Çok fazla sevdim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun...Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄
Emre Aydın'ı çok sevmem ama çok iyi şarkıları var onunda.Ne diyelim başarılar şimdiden hepimize.
![]()
sağol canım benim bende severim fundayı bu şarkıları kullanacam merakFunda Arar'da çok seçim canım benim. Çok fazla sevdim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun...Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄
Emre Aydın'ı çok sevmem ama çok iyi şarkıları var onunda.Ne diyelim başarılar şimdiden hepimize.
![]()
Finali hedefliyorum, 2. sezon Ceceliyle 3. oldum.Funda Arar'da çok seçim canım benim. Çok fazla sevdim şarkısı var. Yak gel, hafıza, yoksun...Valla şimdiden herkese başarılar dilerim. 🙄
![]()
Ben kimsenin arkasından entrika çevirmem. Çevirenlerle de beni karıştırma Cengiz, bak bu sefer gerçekten kırılırım ama sonra kimse toplayamaz.Arkadaşlar bunlar oy toplama çabaları inanmayın @dizi kolik 'çiğime![]()
Hayırlı olsun şimdiden.Finali hedefliyorum, 2. sezon Ceceliyle 3. oldum.![]()
Hafıza zaten apayrı bir parça. Gerçi ben o şarkıya çok sonradan alışmıştım, ilk başlarda hiç beğenmemiştim.sağol canım benim bende severim fundayı bu şarkıları kullanacam merak
etme😉
evet ya hafıza süper şarkı bende çok sevmiştim onu evet ilk dinlediğimdeBen kimsenin arkasından entrika çevirmem. Çevirenlerle de beni karıştırma Cengiz, bak bu sefer gerçekten kırılırım ama sonra kimse toplayamaz.
Hayırlı olsun şimdiden.
Hafıza zaten apayrı bir parça. Gerçi ben o şarkıya çok sonradan alışmıştım, ilk başlarda hiç beğenmemiştim.Funda'nın tarzına göre değildi ama çok sevildi biliyorsun. Dinlenme durumu da çok iyiydi aslında ama netd gelince diğer müzik şirketinin hesabı silinince haliyle o izlenim durumları da beraberinde gitti...
aaaaa @dizi kolik benim rakibim belli oldu işte aynı mekanda 2 popüler kız barınamaz tatlım birisi okul değiştirmek zorunda hmmm😵😵😵ÜÇÜNCÜ SEZONUN YEDİNCİ YARIŞMACISI:
GÜLBEN ERGEN - @dizi kolik
![]()
![]()
@dizi kolik 'in özel isteği üzerine sizleri de etiketliyorum
@Bully @denizz19 @Billy Kane @mrt-06 @sokak sanati @Ahmad @vadikızı @xemrexxx @Çiğdem-
aaaaa benim rakibim belli oldu işte aynı mekanda 2 popüler kız barınamaz tatlım birisi okul değiştirmek zorunda hmmm😵😵😵
baylar siz şöyle çekilin bakim kurşun gelmesin
ayy allahım yarabbim yaa sonrada neden 1 veriyorsun
ayy allahım yarabbim yaa sonrada neden 1 veriyorsun![]()
Kız haklısın da sen dişlerini gösterme, gel ikimiz beraber olalım de. Finale "Bizimle yürü FavoriForumum." diyelim Devlet Bahçeli gibi.aaaaa @dizi kolik benim rakibim belli oldu işte aynı mekanda 2 popüler kız barınamaz tatlım birisi okul değiştirmek zorunda hmmm😵😵😵
baylar siz şöyle çekilin bakim kurşun gelmesin
Kız haklısın da sen dişlerini gösterme, gel ikimiz beraber olalım de. Finale "Bizimle yürü FavoriForumum." diyelim Devlet Bahçeli gibi.Finalde de Allah kerim.
![]()