okudum ama sonuçta beğeniyor sıkılsada demi @denizz19kopyaladımya cnm aşşağıya yazdığım şeyi deniz dedi işte
şarkıları beni çabuk sıkar o ayrı
okudum ama sonuçta beğeniyor sıkılsada demi @denizz19kopyaladımya cnm aşşağıya yazdığım şeyi deniz dedi işte
şarkıları beni çabuk sıkar o ayrı
evet beğenerek 1 verir sana
daha karar vermedim düşünüyorumevet beğenerek 1 verir sana
ilk haftadan elenirsin şimdiden söyliyim ben sana cnm
yatıyorum ben cnm sen rafeti istiyorsan seç benim düşüncemle olmuyor birsürü kişi oy vericek zaten popüler şarkıcılar az kaldı 2 sezonda çoğu seçildi bir şansını dene bakalım 🙂🙂🙂daha karar vermedim düşünüyorum
iyi geceler bakalım düşünüyorum cnm görüşrüzyatıyorum ben cnm sen rafeti istiyorsan seç benim düşüncemle olmuyor birsürü kişi oy vericek zaten popüler şarkıcılar az kaldı 2 sezonda çoğu seçildi bir şansını dene bakalım 🙂🙂🙂
çekemiyor yıldızımı paçoz @sokak sanati .ss@xemrexxx konuda neden yıldız tilbe ismi yazılmamış
@sokak sanati yalını 2 defa yazmış ama yıldızı bi defa bile yazmamış
Teşekkürler Akın'ım, demek o 5 kişiden birisi sendin ayrıca teşekkürler.
sana espriyi yasaklamamışmıydık .ssKim kazandı ?
Şaka bir yana tebrik ederim @mrt-06 finale çıkma diye hep düşük verdim ama kazandın kader işte napacan.
@Bully sana da tebrikler final şarkın daha güzel olbabilirdi. Düşük buldum ama finalist olmak da büyük başarı.
@sokak sanati sana da teşekkürler.
Nasıl düşük buldun la Yalın'ın en efsane şarkısıyla katıldımKim kazandı ?
Şaka bir yana tebrik ederim @mrt-06 finale çıkma diye hep düşük verdim ama kazandın kader işte napacan.
@Bully sana da tebrikler final şarkın daha güzel olbabilirdi. Düşük buldum ama finalist olmak da büyük başarı.
Kim kazandı ?
Bilmiyom ya yarı final şarkın daha iyidi sanki.Nasıl düşük buldun la Yalın'ın en efsane şarkısıyla katıldım
Halk da çok beğenmiş ki beni destekledi zaten ama jürinin desteği Sezen'e gidince kazanamadık. ss
AKP %41 Cehape %30 Mehape %25 Bedape %10 ile seçimi kazandı. Oyların toplamı %100'ü geçtiği için seçim iptal oldu yani kazanan yok aslında.Kim kazandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?