MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

@Bully finalin adı Zalim mi?Her Şey Sensin mi?)
Yani aslında aklımda Zalim var. Bence Yalın'ın en efsane şarkısı.

Her Şey Sensin de çok çok iyi bir parça, son yılların en popüler şarkılarından. Hemen hemen her dizide çalıyor.

Bilemiyorum düşünürüm biraz daha.

Benim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol.

Ki Sen, Her Şey Sensin'den daha iyi bence.

Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla.

@S.G.A.T. benim şarkımada yorum yap bakım nasıl
gerçi tahmin ediyorum bengü sevmiyorsun ama yinede
sorayım dedim😉😉

Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla.
admini dinle @Bully sonsuz olla finale çık desteklicem seni

Benim de favorim Sonsuz Ol. "Dün sabah erken uyandım"la başlayan kısım gerçekten efsane sık sık dinlediğim bir parçadır hala.

Ama Yalın'ın efsane, en bilinen şarkısı Zalim'dir.

Valla Ki Sen ve Her Şey Sensin'i eşit derecede severim, ayıramıyorum ikisi de süper. Daha tam karar vermiş değilim sıralama konusunda.

Yok öyle uzatma falan artık 12 gün kaybettik zaten daha fazla zaman kaybına tahammülüm yok benim.

Kızmadım ki. 🙂
Bilmem artık hepimiz @Cengo'nun keyfini beklemek zorundayız ne zaman gelirse başlar artık.
Ben öyle hissettim o zaman pardon Kaan'ım.

Biliyorum ben onu kastetmedim zaten açacağım deyip ertelemesini kastettim. Zaten @Cengo'ya da bundan rahatsız olduğumu söylemiştim.
@Cengo dan açıklama bekleyelim ertelenmesinde vardır birşey
yarışma hızlı gitsin istemiyor sanırım rahatsızlığından dolayı mecburi
ara oldu tabii😉

@Cengo dan açıklama bekleyelim ertelenmesinde vardır birşey
yarışma hızlı gitsin istemiyor sanırım rahatsızlığından dolayı mecburi
ara oldu tabii😉
Mecburi tabii sonuçta kötü bir kaza geçirmiş @Cengo geçmiş olsun bir kez daha ama madem öyle belli bir tarih vermemeli mesela yarın açacağım deyip erteliyor önceden ayarlama yapması lazım. Sonuçta bizim de işlerimiz var ne zaman başlayıp ne zaman biteceği kesin olmalı.

Bu hafta hiç bilmediğim şarkılar var.
Yıldız,Musti ve Teoman'nın şarkıyı biliyorum sadece.

haklısın bu arayı niye verdi bende bilmiyorum ve anlamıyorum
kesin bir açıklama yapsaydı iyi olurdu tabii @Cengo dan açıklama
bekliyoruz bakalım😉

Bu hafta hiç bilmediğim şarkılar var.
Yıldız,Musti ve Teoman'nın şarkıyı biliyorum sadece.
sen bengü dinlemezmisin😉

zalim dışında final parçası düşünmen bile yalına ihanettir @Bully yanı saçmalama ayolll

zalim dışında final parçası düşünmen bile yalına ihanettir @Bully yanı saçmalama ayolll
Ne kadar da düşünürmüş beni.

Keyfim bilir artık.

@vadikızı Bengü'nün şarkıyı biliyorum ama Yalın, Sezen ve MFO'nun şarkıyı ilk kez duydum.
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki nasıl bir hakimiyet ben anlamadım sustum sustum sonunda dayanamadım

Yalın'ın en popüler parçalarındandır duymaman ilginç.