MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Benim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol. :)

Ki Sen, Her Şey Sensin'den daha iyi bence. :):)

Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla. :)
Sertab Erener`in finale çıkması zor Tarkan,Yalın varken.En iyi şarkısını bile kullansa şu ana kadarki oylamaları düşünüyorum da geçemez gibi,ama tabi onun da şansı var Sezen Aksu kadar.Bu 5`liyi büyük 5`lik olarak ayırabiliriz:)

@S.G.A.T. benim şarkımada yorum yap bakım nasıl
gerçi tahmin ediyorum bengü sevmiyorsun ama yinede
sorayım dedim😉😉
Genelde şarkılarımı pek dinlediğim bir isim.değil Bengü,bu hafta sen de gayet iddialı bir şarkıyla gelmişsin,ama bir çok şarkı bu hafta bayaa iyi,diğer şarkılara göre puanlamamda yer alacaktır:):)

Gıcık Cengo şimdi başlatır mı hiç Survivor keyfini bölmez hayatta. :A

Survivor'dan önce başlatabilirdi saat 6-7 gibi. Geceye kalması hoşuma gitmedi ama napalım artık yarına kalmasın da.

Kim ulaştırmadı isim ver. :D
Fedai daha yeni yolladı

Az bile söyledim melun. :A Bundan sonra biraz daha dikkat. :))))))

ayoll @Maskeli Fedai gündüz paylaşmadımı parçasını :F:F:F
parçayı buraya paylasınca özeldende racapı bildirmeleri neden zahmetli geliyor aynısını @mrt-06 da yapıyordu sen uyarmasaydın @Bully :A
Yahu Cengo zaten yarışmayı uzatmaya yer arıyor bu arkadaşlar da onun ekmeğine yağ sürüyorlar. :A

Bundan sonra sıkı takipçisi olacam bu konuların. :A

Az bile söyledim melun. :A Bundan sonra biraz daha dikkat. :))))))

Yahu Cengo zaten yarışmayı uzatmaya yer arıyor bu arkadaşlar da onun ekmeğine yağ sürüyorlar. :A

Bundan sonra sıkı takipçisi olacam bu konuların. :A
iyiki geri dönmüşüm bak yoksa tek kalıcaktın çünkü denizden sonra şuan ikimiz hızlanmak için acele ediyoruz daha ciddiye alıyoruz daha doğrusu :A:A:A

Kız sen her lafa atlamak zorunda mısın. :F
sen istedin geri dönmemi :A:A:A