S.G.A.T.
Favori Üye
Yani aslında aklımda Zalim var. Bence Yalın'ın en efsane şarkısı.@Bully finalin adı Zalim mi?Her Şey Sensin mi?)
Benim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol.Yani aslında aklımda Zalim var. Bence Yalın'ın en efsane şarkısı.
Her Şey Sensin de çok çok iyi bir parça, son yılların en popüler şarkılarından. Hemen hemen her dizide çalıyor.
Bilemiyorum düşünürüm biraz daha.
Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla.Genel MS yorumunu yapayım gelecek haftalarla ilgili.Forum Yalın`a bayaa ilgi duyuyor. @Bully Yalın`la finale büyük bir aksilik olmazsa rahat bir şekilde çıkacaktır.Mustafa Sandal`ın yarışmaya geri dönmesi final hesaplarını karıştırdı yeniden.Bu geri dönüş Tarkan`la Sezen`i etkileyecek.Tarkan`in final için direkt 3 rakibinden biri şimdiden elenmişti.Finalin bir ismi Yalın bence o kesin ama ikinci isim meçhul şimdilik. Tarkanla Mustafa Sandal arasında geçecek gibi,ama @mrt-06 iyi bir stratejiyle bu ikiliye yetişebilir.Yari final şarkı seçimleri kimde daha doğru olursa o finale çıkar.
Yani aslında aklımda Zalim var. Bence Yalın'ın en efsane şarkısı.
Her Şey Sensin de çok çok iyi bir parça, son yılların en popüler şarkılarından. Hemen hemen her dizide çalıyor.
Bilemiyorum düşünürüm biraz daha.
admini dinle @Bully sonsuz olla finale çık desteklicem seniBenim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol.
Ki Sen, Her Şey Sensin'den daha iyi bence.
Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla.
Benim de favorim Sonsuz Ol. "Dün sabah erken uyandım"la başlayan kısım gerçekten efsane sık sık dinlediğim bir parçadır hala.Benim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol.
Ki Sen, Her Şey Sensin'den daha iyi bence.
Bilmem artık hepimiz @Cengo'nun keyfini beklemek zorundayız ne zaman gelirse başlar artık. Ben öyle hissettim o zaman pardon Kaan'ım.Yok öyle uzatma falan artık 12 gün kaybettik zaten daha fazla zaman kaybına tahammülüm yok benim.
Kızmadım ki. 🙂
yeni iyileşti daha diyordu ki yeni yeni kullanabiliyorum kolumu diyeBilmem artık hepimiz @Cengo'nun keyfini beklemek zorundayız ne zaman gelirse başlar artık. Ben öyle hissettim o zaman pardon Kaan'ım.
Biliyorum ben onu kastetmedim zaten açacağım deyip ertelemesini kastettim. Zaten @Cengo'ya da bundan rahatsız olduğumu söylemiştim.yeni iyileşti daha diyordu ki yeni yeni kullanabiliyorum kolumu diye
neden keyfinden yapsın ki
Herkes de beni finalde görüyor arkadaş nazar değdireceksiniz haadmini dinle @Bully sonsuz olla finale çık desteklicem seni
çık çık en azından rakibim tek e inmiş olurHerkes de beni finalde görüyor arkadaş nazar değdireceksiniz ha
Çıkarım ne var ki Sonsuz Ol'la da döverim Araba şarkısını
Mecburi tabii sonuçta kötü bir kaza geçirmiş @Cengo geçmiş olsun bir kez daha ama madem öyle belli bir tarih vermemeli mesela yarın açacağım deyip erteliyor önceden ayarlama yapması lazım. Sonuçta bizim de işlerimiz var ne zaman başlayıp ne zaman biteceği kesin olmalı.@Cengo dan açıklama bekleyelim ertelenmesinde vardır birşey
yarışma hızlı gitsin istemiyor sanırım rahatsızlığından dolayı mecburi
ara oldu tabii😉
haklısın bu arayı niye verdi bende bilmiyorum ve anlamıyorumMecburi tabii sonuçta kötü bir kaza geçirmiş @Cengo geçmiş olsun bir kez daha ama madem öyle belli bir tarih vermemeli mesela yarın açacağım deyip erteliyor önceden ayarlama yapması lazım. Sonuçta bizim de işlerimiz var ne zaman başlayıp ne zaman biteceği kesin olmalı.
sen bengü dinlemezmisin😉Bu hafta hiç bilmediğim şarkılar var. Yıldız,Musti ve Teoman'nın şarkıyı biliyorum sadece.
hımm öylemi sen bu sanatçıları ffazla dinlemezmisin say bakım@vadikızı Bengü'nün şarkıyı biliyorum ama Yalın, Sezen ve MFO'nun şarkıyı ilk kez duydum.
Ne kadar da düşünürmüş beni.zalim dışında final parçası düşünmen bile yalına ihanettir @Bully yanı saçmalama ayolll
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki nasıl bir hakimiyet ben anlamadım sustum sustum sonunda dayanamadım@vadikızı Bengü'nün şarkıyı biliyorum ama Yalın, Sezen ve MFO'nun şarkıyı ilk kez duydum.