inşallah tşkler yorum için😉Genelde şarkılarımı pek dinlediğim bir isim.değil Bengü,bu hafta sen de gayet iddialı bir şarkıyla gelmişsin,ama bir çok şarkı bu hafta bayaa iyi,diğer şarkılara göre puanlamamda yer alacaktır
inşallah tşkler yorum için😉Genelde şarkılarımı pek dinlediğim bir isim.değil Bengü,bu hafta sen de gayet iddialı bir şarkıyla gelmişsin,ama bir çok şarkı bu hafta bayaa iyi,diğer şarkılara göre puanlamamda yer alacaktır
Bence jüri olarak yarışmaya devam etmelisin.Bütün günüm yolda geçti de anca foruma bakabildim, tek tek alıntı yapamadım ama arkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Öyle olacak sanırım.Bence jüri olarak yarışmaya devam etmelisin.
Hahaha.cnm sen en azından elenmeme üzüldüğünü belirtip juride olsa yarışmaya dönmemi istedin @Maskeli Fedai üzüntüsünü belirtti
@Bully ise dansözlerle göbek atıyordu
cnm sen galiba finali 2 kişi olarak görüyorsun bu sezon final 3 kişiden oluşucak 3lü bir final olucak yarı finalde 5 kişi yarışıp 2 kişi elenecek ve finale 3 kişi birden çıkıcak bu sezon onu hatırltayım tekrar🙂Genel MS yorumunu yapayım gelecek haftalarla ilgili.Forum Yalın`a bayaa ilgi duyuyor. @Bully Yalın`la finale büyük bir aksilik olmazsa rahat bir şekilde çıkacaktır.Mustafa Sandal`ın yarışmaya geri dönmesi final hesaplarını karıştırdı yeniden.Bu geri dönüş Tarkan`la Sezen`i etkileyecek.Tarkan`in final için direkt 3 rakibinden biri şimdiden elenmişti.Finalin bir ismi Yalın bence o kesin ama ikinci isim meçhul şimdilik. Tarkanla Mustafa Sandal arasında geçecek gibi,ama @mrt-06 iyi bir stratejiyle bu ikiliye yetişebilir.Yari final şarkı seçimleri kimde daha doğru olursa o finale çıkar.
3 kişi olacak demek.O zaman final için en avantajlı isimler Yalın,Tarkan ve Mustafa Sandal.Sertab Erener`le Sezen Aksu da finali zorlayacaktır.Bakalım sürpriz bir durum olacak mı...cnm sen galiba finali 2 kişi olarak görüyorsun bu sezon final 3 kişiden oluşucak 3lü bir final olucak yarı finalde 5 kişi yarışıp 2 kişi elenecek ve finale 3 kişi birden çıkıcak bu sezon onu hatırltayım tekrar🙂
@Maskeli Fedai @Bully dumanda daha önce elenmiş bir isimdi model yerine yarışıyordu bendede aynı durum oldu geçen sezonda 2 defa yine yaşanmıtı aynı durumlar hak yerinide bence buldu çünkü sizlerle kapışmadan bitmemeliydi ikinizden birisini ben elensin istemem mesala yarışmayı güzelleştiren şey rekabet sonra o güzel parçaları dinleyip bizlerde keyifleniyoruz benim gönlümden tarkan yalın musti finalidir üçlü final olmasına oyüzden sevindim bu sezon ama @mrt-06 nın sezeni üçümüzden birini indirmeye çalışacak yarı finalde aman dikkat edelim yanımıza yakınlasırsa taş atalım kafasına hahah
vlla @mrt-06 birimizin başını yiyecek bence final için oda büyük aday inş benim başımı değilde başkalarının başını yer3 kişi olacak demek.O zaman final için en avantajlı isimler Yalın,Tarkan ve Mustafa Sandal.Sertab Erener`le Sezen Aksu da finali zorlayacaktır.Bakalım sürpriz bir durum olacak mı...
öylemi hayırlı olsun diyelim o zaman başarılar😉Teklif etti, ben de olur dedim işte bakalım ne oluyor.
ayyy çok sevindim cnm bende onu diyecektim sana uzaktan takip etme juri olup yakından takip et diye yarışmacılara oranla jurilik daha avantajlı gibi seneye ben bile juriliği düşünebilirim senin adına sevindim😉Teklif etti, ben de olur dedim işte bakalım ne oluyor.
yarına kalırsa akşam 6 dan önce açmaz oyüzden geçte olsa bu gece açsaydı bizde yarın sabah gündüz saatlerinde kullanırdık oylarımızı🙂@Cengo tahmin ettiğim gibi uyuya kaldı.
1 gün daha kaybetmeye tahammülüm yok benim. Şimdi oylama yarın başlayacak. Sonuçlar Cumartesi açıklanacak. Yeni haftaya hemen sonuçlar açıklandıktan sonra geçebiliriz, böylece gün kaybetmemiş oluruz.yarına kalırsa akşam 6 dan önce açmaz oyüzden geçte olsa bu gece açsaydı bizde yarın sabah gündüz saatlerinde kullanırdık oylarımızı🙂
sen yinede çok aceleci davranma cnm bu yarışmada aceleci davrananlar şutlanıyor bak deniz şutlandı yarışmayı bile sunucam derken dısarıda kaldı hepten1 gün daha kaybetmeye tahammülüm yok benim. Şimdi oylama yarın başlayacak. Sonuçlar Cumartesi açıklanacak. Yeni haftaya hemen sonuçlar açıklandıktan sonra geçebiliriz, böylece gün kaybetmemiş oluruz.
Şutlayabilen varsa şutlasın hodri meydan.sen yinede çok aceleci davranma cnm bu yarışmada aceleci davrananlar şutlanıyor bak deniz şutlandı yarışmayı bile sunucam derken dısarıda kaldı hepten
sonra onun yokluğunda ben aceleci davranıyordum evet şuan yarışmadayım ama ben bile şutlandım
şimdide sen aceleci davranıyorsun sonra sende şutlanma
neyse cnm ben yatıyorum sen bu gece açtırmaya çalış bakalım yarın gündüz oylarımızı veririz ama yarın açılırsa 18:00 den önce başlamaz oylama @Cengo yada çok yüklenme yeni iyileşiyor tam sağlığına kavuşmadan yarışmayla ilgilenmek istedi oda önem verdiği belli cnmŞutlayabilen varsa şutlasın hodri meydan.
Ben aceleci davranmıyorum zaten yeterince zaman kaybettik, 12-13 gün oldukça uzun bir süreç.
Final haftasında da 1 hafta ara veririz zaten bir sebep bulunur onun için de.