MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

zirve için şarkı koymanın bence zamanı geldi strateji yaptığım için musti şuana kadar yarışmada zayıf kaldı yanı favorilerden birisi olduğunu hissettirip ağırlık koyamadı,yarışmada bizde varız demenin zamanı geldi.
2011 yılında digital platformda en çok satış yapan parça olup
2012 yılında kral müzik ödüllerinde müyap digital şatış ödülünü kazandı.herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @xemrexxx @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi
@sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Aserat @Yiğitt
Güzel şarkı ortalamanın üzerinde puan alacaktır benden. :A

ve benim şarkım korkma kalbim umarım seversiniz🙂

@Cengo @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @Bully @hayret bi şey @EFE UYSAL @Yiğitt
@mrt-06 @xemrexxx @Maskeli Fedai @ozgur2113 @OzaN @Ahmad @S.G.A.T.
@Reytinger @Aserat

değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Çok sevdiğim bir parçadır, tam puanıma aday. :D

Güzel şarkı ortalamanın üzerinde puan alacaktır benden. :A

Çok sevdiğim bir parçadır, tam puanıma aday. :D
alsın bir zahmet yalınları çok boş braktık biraz rakibiniz olduğumuzu hatırlatmamızı razım bence çok yalnızlık iyi değildir:A:A:A

@xemrexxx in parçasına ne diyorsun değiştirsemi acaba kendisi yazamıyor malum sizleri kontrol ediyordur ama bir göz at bakalım:F

Ben de basın açıklamamı yapayım bari. :D

Yarışmada bu sezon ikinci şansımı elde ettikten sonra Musicsurvivor Panorama'da bana sorulan sorulardan biri de "Sen başkası için yarışmadan çekilir miydin?" sorusuydu, ben de eğer çekilmemi gerektirecek bir durum olursa çekilebileceğimi söylemiştim. Aslında bu sezon ikinci şansı elde edemeseydim 3. hafta elenecektim, 2. şansla da 9. haftaya kadar kazasız belasız gelmek nasip oldu. Elenmenin kıyısından çok döndüm, ama ben de zaten çok iddialı değildim. Her hafta şarkılarımı kafadan seçiyorum, öyle önceden playlist hazırlama gibi bir durumum yok. Böyle düşününce aslında bu zamana kadar iyi bile geldim.

Geçen hafta da @Çiğdem- elendi, ki ben açıkçası elenmesini beklemiyordum. Mustafa Sandal yarışma boyunca çok yüksek puan verdiğim bir isim değildi, ama yine de bence 8. haftada elenmesi sürpriz oldu. @Çiğdem- yarışmaya baya renk katan birisi ve yarışma sonrası yazdıklarından da kırgın olarak ayrıldığı çok belli oluyordu. Üstelik yarışmaya da iyi hazırlanmış, finale kadar parçalarını belirlemişti. Yani belli ki bu yarışmaya gereken önemi veriyor. Bunu görünce ben de onun verdiği öneme ve hazırlıklarına olan saygımdan çekilmeyi teklif ettim, sırf @Çiğdem- için değil, aynı durumda başka birisi olsa yine aynı şeyi yapardım. O da yeniden yarışmak istediğini söyledi. Ben de @Cengo 'ya çekileceğimi söyledim, çünkü sonuçta yapımcı olan o ve onun verdiği kararlara boynum kıldan ince. İlk başta kabul etmedi, öyle olunca ben de 9. hafta için şarkımı belirledim. Fakat bu akşam karar değişti ve ben yarışmadan çekildim, benim yerime @Çiğdem- yarışacak.

Sonuç olarak @Çiğdem- de yarışmaya küsmesin diye ben çekilmiş bulundum. Benim zaten finale kadar gelme şansım yok denecek kadar azdı. Yarışmadan çekildim, ancak uzaktan takip etmeye devam edeceğim, sonuçta forumun ortak olarak eğlenebildiği belki de tek şey bu yarışma çünkü. :)
Gerçekten de çok iyi bir davranış sergiledin ve ne kadar düşünceli biri olduğunu tekrar gösterdin. Umarım başkaları da senden örnek alır bu konuda. :) @Tzira

Son düzenleme:
Genel MS yorumunu yapayım gelecek haftalarla ilgili.Forum Yalın`a bayaa ilgi duyuyor. @Bully Yalın`la finale büyük bir aksilik olmazsa rahat bir şekilde çıkacaktır.Mustafa Sandal`ın yarışmaya geri dönmesi final hesaplarını karıştırdı yeniden.Bu geri dönüş Tarkan`la Sezen`i etkileyecek.Tarkan`in final için direkt 3 rakibinden biri şimdiden elenmişti.Finalin bir ismi Yalın bence o kesin ama ikinci isim meçhul şimdilik. Tarkanla Mustafa Sandal arasında geçecek gibi,ama @mrt-06 iyi bir stratejiyle bu ikiliye yetişebilir.Yari final şarkı seçimleri kimde daha doğru olursa o finale çıkar.