Tamam kız başlayınca haber verirmisinyok cnm 2 kişi şarkısını göndermemiş 🙁🙁🙁
Tamam kız başlayınca haber verirmisinyok cnm 2 kişi şarkısını göndermemiş 🙁🙁🙁
veririm tabi ama yarına klcıak galiba 🙂🙂🙂Tamam kız başlayınca haber verirmisin
yarın gönderdikleri zaman aç bari cnm yanı gönderdikleri zaman akşamı beklemede ikisi birden ne zaman gönderiyorsa gönderdikelri zaman oylama başlasın hemen gündüzde olsa 🙂🙂🙂@Çiğdem- oylama yarına kaldı.Mutlaka bir sebepleri vardır.Zaten oyları geç yollasalardı -20 ile başlayacaklardı.
herkese başarılar diliyorumOYLAMA BAŞLADI!
@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @xemrexxx @Maskeli Fedai @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Cengo @Yakamoz-Asi @OzaN @cookies @Reytinger @Ahmad @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @Prncss..
OYLAMA SÜRESİ 2 GÜNDÜR!
Medcezir bitsin, oylarımı kullanayım.OYLAMA BAŞLADI!
@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @xemrexxx @Maskeli Fedai @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Cengo @Yakamoz-Asi @OzaN @cookies @Reytinger @Ahmad @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @Prncss..
OYLAMA SÜRESİ 2 GÜNDÜR!
yarışmacılar en fazla 11 juriler 12 cnm 😉😉😉@Cengo jürilerin ve yarışmacıların en fazla kaç puan vereceğini falan yazarsan iyi olur.
Biliyorum zaten de işte bilgi amaçlı yazması gerekiyor.yarışmacılar en fazla 11 juriler 12 cnm 😉😉😉
biliyorsan çocuğu niye yoruyorsun @Cengo yu yedirmem ben sizeBiliyorum zaten de işte bilgi amaçlı yazması gerekiyor.
Ben anlamam bilsek bile yarışmacıları ve jürileri bilgilendirmek zorunda.biliyorsan çocuğu niye yoruyorsun @Cengo yu yedirmem ben size
Oylarımı akşama göndereceğim.OYLAMA BAŞLADI!
OYLAMA SÜRESİ 2 GÜNDÜR!
Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂Ben anlamam bilsek bile yarışmacıları ve jürileri bilgilendirmek zorunda.
Ay tamam yemedik Cengo'nu
Engin matematik bilginle beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. 🙂 🙂 🙂 🙂Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?