MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

@Çiğdem- oylama yarına kaldı.Mutlaka bir sebepleri vardır.Zaten oyları geç yollasalardı -20 ile başlayacaklardı.

@Çiğdem- oylama yarına kaldı.Mutlaka bir sebepleri vardır.Zaten oyları geç yollasalardı -20 ile başlayacaklardı.
yarın gönderdikleri zaman aç bari cnm yanı gönderdikleri zaman akşamı beklemede ikisi birden ne zaman gönderiyorsa gönderdikelri zaman oylama başlasın hemen gündüzde olsa 🙂🙂🙂

Şarkımı gönderdim. Köyde olduğum için foruma giremedim. Şuanda zaten mobil internet sayesinde gönderebildim.

@ozgur2113 cnm sadece sen kaldın parçnı foruma gelince hemen @Cengo ya gönderde oylamaya başlayalım artık yoksa adaşım annen çiğdem hanıma söyleyecem kulaklarını çekecek ona göre

@Cengo jürilerin ve yarışmacıların en fazla kaç puan vereceğini falan yazarsan iyi olur.

Ben anlamam bilsek bile yarışmacıları ve jürileri bilgilendirmek zorunda.

Ay tamam yemedik Cengo'nu
Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂

Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂
Engin matematik bilginle beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. 🙂 🙂 🙂 🙂