MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

@Çiğdem- oylama yarına kaldı.Mutlaka bir sebepleri vardır.Zaten oyları geç yollasalardı -20 ile başlayacaklardı.

@Çiğdem- oylama yarına kaldı.Mutlaka bir sebepleri vardır.Zaten oyları geç yollasalardı -20 ile başlayacaklardı.
yarın gönderdikleri zaman aç bari cnm yanı gönderdikleri zaman akşamı beklemede ikisi birden ne zaman gönderiyorsa gönderdikelri zaman oylama başlasın hemen gündüzde olsa 🙂🙂🙂

Şarkımı gönderdim. Köyde olduğum için foruma giremedim. Şuanda zaten mobil internet sayesinde gönderebildim. :)

@ozgur2113 cnm sadece sen kaldın parçnı foruma gelince hemen @Cengo ya gönderde oylamaya başlayalım artık yoksa adaşım annen çiğdem hanıma söyleyecem kulaklarını çekecek ona göre:A:A:A

Son düzenleme:
@Cengo jürilerin ve yarışmacıların en fazla kaç puan vereceğini falan yazarsan iyi olur. :)

Ben anlamam bilsek bile yarışmacıları ve jürileri bilgilendirmek zorunda. :A

Ay tamam yemedik Cengo'nu :A
Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂

Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂
Engin matematik bilginle beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. 🙂 🙂 🙂 🙂