senin kıcına atıcaz biz tekmeyi benden önce eleneceğini biliyorsun bence+1 [HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]![]()
senin kıcına atıcaz biz tekmeyi benden önce eleneceğini biliyorsun bence+1 [HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]![]()
senin kıcına atıcaz biz tekmeyi benden önce eleneceğini biliyorsun bence![]()
aaa terbiyesiz kız senin ağzını yırtarım hasenin kıcına atıcaz biz tekmeyi benden önce eleneceğini biliyorsun bence![]()
sende çok kabasınaaa terbiyesiz kız senin ağzını yırtarım ha![]()
boşu boşuna iyi parça ahrcama bu haftaya deymez çünkü bu parçanla bu hafta elenmezsin oyüzden iyi parçanı direk çöpe atarsınarkadaşlar ben şarkımı değiştirmek istiyorum sakıncası varmı
korkuyorum ama cengo elenebilirsin dediboşu boşuna iyi parça ahrcama bu haftaya deymez çünkü bu parçanla bu hafta elenmezsin oyüzden iyi parçanı direk çöpe atarsın![]()
Ben şarkıyı sevdim dedim bekorkuyorum ama cengo elenebilirsin dedi
sevdinde elebilirsin dedin ya onu diyorumBen şarkıyı sevdim dedim beSadece risk var dedim
![]()
sevdinde elebilirsin dedin ya onu diyorum![]()
elenme elenmeme grantisini kimse veremez cnm bu hafta gözü kapalı tarkan elenmez der herkes tarkan dısında kim elenirse kimsede şaşırmaz orasının garantisi yok bende olur sendeBen şarkıyı sevdim dedim beSadece risk var dedim
![]()
garanti verdi demedim zaten veremezde elenebilirsin dediği içinelenme elenmeme grantisini kimse veremez cnm bu hafta gözü kapalı tarkan elenmez der herkes tarkan dısında kim elenirse kimsede şaşırmaz orasının garantisi yok bende olur sende![]()
bnm hakkımda ne düşünüyonBen şarkıyı sevdim dedim beSadece risk var dedim
![]()
bu hafta zorlu geçen 3 haftadan sonra herkes hafif çıktı halıyle cnmBu hafta favori benim herhalde@Çiğdem-
Belki biraz sonra gönderirler.ayy yarına kalmasaydı keşke salıya uzayacak şimdi sonuclar bu haftaya zaten geç başlamıştık hafta bitincede 6 gün ara veriicek bu akşam başlayabilseydik oylamaya sonuclarda pazartesi olurdu![]()
forumda yoklarki cnm ozgur bugün gelmişti ama şarkısını vermeden çıkmışBelki biraz sonra gönderirler.
yok cnm 2 kişi şarkısını göndermemiş 🙁🙁🙁