aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyiDaha iyi şarkıların var, bekliyoruz.![]()
aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyiDaha iyi şarkıların var, bekliyoruz.![]()
Sadece yorum yaptım,illa olacak diye bir şey yoko zaman sonraki şarkıları görmeden elenmen yakın diye
yorum yapmayalım demi🙂
aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyi
ayoll çocuktan yorum isteyen sensin cnm kendin kaşındınSadece yorum yaptım,illa olacak diye bir şey yok![]()
@ozgur2113 az önceye kadar forumdaydı vermeden çıkmış belkide mobildir orasını bilemem tabi 🙂🙂🙂
neyi ne zaman yollucam cnm 🙂🙂🙂@Çiğdem- şunu ne zaman yollayacaksın ?
FinalYolundaSeninleyiz BegümYücetan
[HASHTAG]#Cigdemadimadimfinale[/HASHTAG]
Yanlış şeyi kopyalamışım düzelttim şimdineyi ne zaman yollucam cnm 🙂🙂🙂
çok yakında cnm zamanı en yakınlaşan üst düzey parçalarımdan biri şu haftaları inş atlatalımda önce 🙂🙂🙂
vay demek çiğdemadımadımfinale öylemi😉
#vadikizişampiyonlugavay demek çiğdemadımadımfinale öylemi😉
#vadikizişampiyonluga
Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordumyemi beni ya sen çiğdem birinci olsun istiyosun demi
Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordum
[HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]
Bengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana birbir karar ver o zaman bir favorin olmalı
ben değilim o favorin belli kim bakım söyle
atayım olur bakma kızdığıma ama ağla beni şarkısını erken kullandımBengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana bir![]()
ben sana finalde dahil pilanlı şarkı listemi atayım cnm ama kesinlikle aramızda kalması şartıylaBengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana bir![]()
Tabi ki de yok bunu sızdırmam bu önemliben sana finalde dahil pilanlı şarkı listemi atayım cnm ama kesinlikle aramızda kalması şartıyla![]()
+1 [HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordum
[HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]