MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

Güzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı. :A
2:42- 4:12 racap kullanıcam birde racap süresine göz at beğenirsin kesinlikle çok sevdiğim bir parça yükseklerde şuan gözüm yok turlamam bana yeter tek elemeli haftadada bu parçayla elenmem sanırım yine ortalarda kalırım en kötü ama turladıktan sonra sıralamayı ben önemsemiyorum :F:F:F

@mrt-06 Hasret'ı yolla tam olur.:F Aylin Aslım Bir Aşk Hikayesi için söylemişti. Çok güzeldi. Sezen de iyi söylemiş.:Z

Onu ben de çok severim kullanıcam ileriki haftalarda. :A

İşte @xemrexxx'in temsil ettiği Yıldız Tilbe'nin gerçek yüzü!!!!!! :F

Not: Sansürlüdür sakınca yok yani. .ss
ondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorum :ppp::ppp::ppp:

Onu ben de çok severim kullanıcam ileriki haftalarda. :A

İşte @xemrexxx'in temsil ettiği Yıldız Tilbe'nin gerçek yüzü!!!!!! :F

Not: Sansürlüdür sakınca yok yani. .ss
ne güzel demiş :F

ondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorum :ppp::ppp::ppp:
ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyon:F

Kanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın. :)

ne güzel demiş :F

ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyon:F
Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a. :bağır:

Kanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın. :)

Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a. :bağır:
ayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdan :kizgin::kizgin::kizgin:

ayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdan :kizgin::kizgin::kizgin:
yıldızım döveronları bülent ersoya bile posta koymuş kadın:F o çirozlar ne ki :F