Şarkına bağlı.Sana yeter diyorsun ya. Ama bu hafta hem senden hem de @sokak sanati'ndan iyi puan alacağıma eminim.
Katıl katıl, bunla katıl.
Nası gerideyim? mrt de seçti.aaa bir melun daha .ss @Reytinger 2-1 geridesin şu an
Şarkına bağlı.Sana yeter diyorsun ya. Ama bu hafta hem senden hem de @sokak sanati'ndan iyi puan alacağıma eminim.
Katıl katıl, bunla katıl.
Nası gerideyim? mrt de seçti.aaa bir melun daha .ss @Reytinger 2-1 geridesin şu an
o melunluktan seçti bully gibiŞarkına bağlı.
Nası gerideyim? mrt de seçti.
2:42- 4:12 racap kullanıcam birde racap süresine göz at beğenirsin kesinlikle çok sevdiğim bir parça yükseklerde şuan gözüm yok turlamam bana yeter tek elemeli haftadada bu parçayla elenmem sanırım yine ortalarda kalırım en kötü ama turladıktan sonra sıralamayı ben önemsemiyorumGüzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.
Yıldız'ın söylediği yerler fena değil de işte bilemiyorum diğer şarkılara bağlı olur puanın.melunca amaçlar seziyorum bu mesajdan .ss
Olsun.
Güzel şarkı.Ortalarda yer alır zirve olmasadaacaba bu hafta bununla mı katılsam yıldızın tek söylediği 60 saniye yok ama
Katıl 12 Puan.ben bununla katılmak istiyoru m ama yarışmaya uymuyor sanırım
Paylaşıp durma şunu krize giriyorum.ben bununla katılmak istiyoru m ama yarışmaya uymuyor sanırım
Yok o değil ama Fox ile ilgili yine.@mrt-06 Hasret'ı yolla tam olur. Aylin Aslım Bir Aşk Hikayesi için söylemişti. Çok güzeldi. Sezen de iyi söylemiş.
bununla katıl senin favori kanalın ne de olsaPaylaşıp durma şunu krize giriyorum.
Yok o değil ama Fox ile ilgili yine.
ondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorumOnu ben de çok severim kullanıcam ileriki haftalarda.
İşte @xemrexxx'in temsil ettiği Yıldız Tilbe'nin gerçek yüzü!!!!!!
Not: Sansürlüdür sakınca yok yani. .ss
ne güzel demişOnu ben de çok severim kullanıcam ileriki haftalarda.
İşte @xemrexxx'in temsil ettiği Yıldız Tilbe'nin gerçek yüzü!!!!!!
Not: Sansürlüdür sakınca yok yani. .ss
ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyonondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorum
Kanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın.ondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorum
Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a.ne güzel demiş
ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyon
hülya avşarla da kavga eden bu seyhan deil mi hep gündem olmak için yapıyorKanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın.
Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a.
ayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdanKanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın.
Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a.
yıldızım döveronları bülent ersoya bile posta koymuş kadın o çirozlar ne kiayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdan
Gündem değil kadın işini yapıyor şimdi Tatlıses'e ziyarete gittin mi sorusunda ne var yani.hülya avşarla da kavga eden bu seyhan deil mi hep gündem olmak için yapıyor