Benim sevdiğim şarkılarından biri. Ego'dan da iyi bence ama herkes seviyor mudur bilemem.
tek elemeli haftada bana yeter diye düşündüm bu hafta çok güççlü birşey harcamak doğru olmaz en azından elenmem yanı oda bana yeterBenim sevdiğim şarkılarından biri. Ego'dan da iyi bence ama herkes seviyor mudur bilemem.
Bak bak laflara bak.@Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL bu puanlar size artık yarışma sonuna kadar yeter. Benden bu kadar. İlk defa bu kadar yüksek aldınız.
@Cengo geçmiş olsun.
Forumda pek seviicegini düşünmüyorum acıkası.Daha şarkılar belli değil.Belli oldukdan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
turlamak yeter bana forumda genel olarak 3 şarkıcı beğenilmiyor onlar hala duruyorlar tek elemeli sistemde onlardan birinin üstüne kalsam yeter oda büyük hitimal görünüyorForumda pek seviicegini düşünmüyorum acıkası.Daha şarkılar belli değil.Belli oldukdan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
Güzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.7.haftaya mustinin yakın dönemden 2007 yapımı devamı var albümünden bir parçayla katılıyorum
bu prçanın benim için anlamı çok büyüktür müzik şarkı sözleri musti bu parçayla kendini sevmeyen insanlara bile mustafa bu parçayı nasıl yapmış diye övgü almayı başarmıştı 90lı yıllardakı o efsane parçalarını aratmayan bir parça beğeniceğinize eminim herkese teşekkürler şimdiden
gönlünü gün edeni
@mrt-06 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira @hayret bi şey @S.G.A.T. @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Cengo
7. Hafta ben konik juriyim galiba @Çiğdem- kork benden
8 de olabilir
Bak bak laflara bak.
Forumda pek seviicegini düşünmüyorum acıkası.Daha şarkılar belli değil.Belli oldukdan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
turlamak yeter bana forumda genel olarak 3 şarkıcı beğenilmiyor onlar hala duruyorlar tek elemeli sistemde onlardan birinin üstüne kalsam yeter oda büyük hitimal görünüyor
acaba bu hafta bununla mı katılsam yıldızın tek söylediği 60 saniye yok amaGüzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.
bir şey olmamış son 2 haftadır düzeliyorsun böyle devam etNolmuş.
Katıl katıl süper olur bence.acaba bu hafta bununla mı katılsam yıldızın tek söylediği 60 saniye yok ama
melunca amaçlar seziyorum bu mesajdan .ssKatıl katıl süper olur bence.
Bu arada seçtiğin şarkıyı çok severim. Gene yırttın bu hafta.bir şey olmamış son 2 haftadır düzeliyorsun böyle devam et
daha seçömedim yorum alıyorumBu arada seçtiğin şarkıyı çok severim. Gene yırttın bu hafta.
Seç o zaman. Yoksa iyi vermem.daha seçömedim yorum alıyorum
Sana yeter diyorsun ya. Ama bu hafta hem senden hem de @sokak sanati'ndan iyi puan alacağıma eminim.Nolmuş.
Katıl katıl, bunla katıl.acaba bu hafta bununla mı katılsam yıldızın tek söylediği 60 saniye yok ama
aaa bir melun daha .ss @Reytinger 2-1 geridesin şu anSana yeter diyorsun ya. Ama bu hafta hem senden hem de @sokak sanati'ndan iyi puan alacağıma eminim.
Katıl katıl, bunla katıl.