Ben de buradan
@Cengo'ya geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Sağlık her şeyden daha önemli. Birkaç gün beklemek benim için hiç sorun olmaz, umarım herkes benimle aynı fikirdedir.
Bu arada küçük bir tartışma yaşanmış gibi. Bu saatten sonra bana laf söylemek düşmez, ama inanın herkesin işi çok zor. Ben ister miyim kimseye 1 puan vermek? Kesinlikle hayır. Ama bir sıralama yapılması gerekiyor ve daha az iddialı olanlar da gerilerde kalıyor.
Evet, geçen sezon ben de böyle yapıyordum. Evet, 1 puan görünce insanın morali bozuluyor doğal olarak. Ama bir yandan da puan verenin ruh halini düşünmek lazım. O da zorunda olduğundan 1 puan veriyor sonuçta. Onunla empati kurmaya çalışın. Her şarkıya aynı puanı veremeyiz yani.
Geçen sezon ben de aynı davranışı yapıyordum, ama son haftamda tavrımı değiştirdim ve iyi puan veren vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ettim.
İstemeden kalbini kırdıklarım olabilir, biri ile bu puan yüzünden kırgın ayrıldık. Uzun süre boyunca foruma girmeyecek biri. Ki siz tahmin ettiniz bu kişinin kim olduğunu. Onun şarkıcısına iyi puanlar veremedim bu nedenlerden ötürü ve bunda ısrar ettiğimi belirtti. İsim vermedi, ama bunlardan birinin de ben olduğunu tahmin ettim. O geri dönünce ne olur, bilmiyorum. Herhalde ikimiz de unuturuz.
İşte bu nedenle kimse puan yüzünden birbirini kırmasın. Birinci olunca ne oluyor sanki? Ödül falan verildiği de yok. Lütfen eğlenmenize bakın. Yarışmaya 22 kişi katıldıysa 20'si elenmek zorunda, bunu anlayın lütfen.
Dediğim gibi bu mesajda kimseyi savunma veya tahrik etme gibi bir amacım yok. Sadece fikirlerimi paylaştım ve yola devam eden arkadaşlarıma birtakım öneriler verdim. Umarım siz de bana hak verirsiniz. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
@batuhankaralar,
@Bully,
@Çiğdem-,
@EFE UYSAL,
@hayret bi şey,
@Maskeli Fedai,
@mrt-06,
@ozgur2113,
@S.G.A.T.,
@Tzira,
@vadikızı,
@xemrexxx