Sen ne yapacaksın finali elenmen gerek senin.Yani ben finale çıkabilecek miyim![]()
Valla bu hafta şarkıma güveniyorum haftaya da iddialı bir şarkım olacak senden bu hafta iyi puan bekliyorumSen ne yapacaksın finali elenmen gerek senin.![]()
Ben pointlerimi dağıttım şansına küs.Valla bu hafta şarkıma güveniyorum haftaya da iddialı bir şarkım olacak senden bu hafta iyi puan bekliyorum![]()
İşime gelmiyorBen pointlerimi dağıttım şansına küs.![]()
Bu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken@denizz19 korkma sen elenmezsin![]()
bak sen beğenmediğin şarkı çokmu bu hafta😉Bu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken![]()
Bir tanesini zaten hiç sevmiyorum her hafta düşük veriyorum o yüzden. Diğeri de bu hafta beğenmedim.bak sen beğenmediğin şarkı çokmu bu hafta😉
Yalın ve Mustafa Sandala daha güçsüz rakipsinBu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken![]()
hımm benim şarkımı beğenmiştin demi sen🙂Bir tanesini zaten hiç sevmiyorum her hafta düşük veriyorum o yüzden. Diğeri de bu hafta beğenmedim.![]()
Göreceğiz bakalımYalın ve Mustafa Sandala daha güçsüz rakipsintamamen kendim için
![]()
En yüksek puanlarımdan biri sana gittihımm benim şarkımı beğenmiştin demi sen🙂
allahh yaşasınGöreceğiz bakalım
En yüksek puanlarımdan biri sana gitti![]()
En yüksek puan 1 tanedir canikomGöreceğiz bakalım
En yüksek puanlarımdan biri sana gitti![]()
Ne alaka 10 puan ve üstü yüksektir.
O zaman yüksek puanlarimdan biri de en yüksek puanlarimdan biri saçma oluyorNe alaka 10 puan ve üstü yüksektir.![]()
seviniyorum tabii verir o veririm derse yapmıştır
Sana mı soracağımO zaman yüksek puanlarimdan biri de en yüksek puanlarimdan biri saçma oluyor![]()
Yapmıştır tabi çünkü o denizseviniyorum tabii verir o veririm derse yapmıştır![]()
Herıld yani benden başka o lafa takan varmı kıymetimi bil benceSana mı soracağım![]()