Sen ne yapacaksın finali elenmen gerek senin.Yani ben finale çıkabilecek miyim
Valla bu hafta şarkıma güveniyorum haftaya da iddialı bir şarkım olacak senden bu hafta iyi puan bekliyorumSen ne yapacaksın finali elenmen gerek senin.
Ben pointlerimi dağıttım şansına küs.Valla bu hafta şarkıma güveniyorum haftaya da iddialı bir şarkım olacak senden bu hafta iyi puan bekliyorum
İşime gelmiyorBen pointlerimi dağıttım şansına küs.
Bu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken@denizz19 korkma sen elenmezsin
bak sen beğenmediğin şarkı çokmu bu hafta😉Bu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken
Bir tanesini zaten hiç sevmiyorum her hafta düşük veriyorum o yüzden. Diğeri de bu hafta beğenmedim.bak sen beğenmediğin şarkı çokmu bu hafta😉
Yalın ve Mustafa Sandala daha güçsüz rakipsin tamamen kendim içinBu hafta bu şarkıyla elenmem zaten hele ki böylesine kötü şarkılar varken
hımm benim şarkımı beğenmiştin demi sen🙂Bir tanesini zaten hiç sevmiyorum her hafta düşük veriyorum o yüzden. Diğeri de bu hafta beğenmedim.
Göreceğiz bakalımYalın ve Mustafa Sandala daha güçsüz rakipsin tamamen kendim için
En yüksek puanlarımdan biri sana gittihımm benim şarkımı beğenmiştin demi sen🙂
allahh yaşasınGöreceğiz bakalım
En yüksek puanlarımdan biri sana gitti
En yüksek puan 1 tanedir canikomGöreceğiz bakalım
En yüksek puanlarımdan biri sana gitti
Ne alaka 10 puan ve üstü yüksektir.En yüksek puan 1 tanedir canikom
@vadikızı sevin lo en yüksek puani sana vermis galiba
O zaman yüksek puanlarimdan biri de en yüksek puanlarimdan biri saçma oluyorNe alaka 10 puan ve üstü yüksektir.
seviniyorum tabii verir o veririm derse yapmıştırEn yüksek puan 1 tanedir canikom
@vadikızı sevin lo en yüksek puani sana vermis galiba
Sana mı soracağımO zaman yüksek puanlarimdan biri de en yüksek puanlarimdan biri saçma oluyor
Yapmıştır tabi çünkü o denizseviniyorum tabii verir o veririm derse yapmıştır
Herıld yani benden başka o lafa takan varmı kıymetimi bil benceSana mı soracağım