MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Ben bu hafta en çok @OzaN'ın ve @mrt-06'nın oylarını merak ediyorum. Biri sıfırcı diğeri sonradan sıfırcı :D

Oylarımı kullandım. 1-2 şarkıcıyı harcamış gibi hissettim.:(

Haftanın en iyileri Sezen Aksu, Yalın, Sertab Erener, Bengü, Yıldız Tilbe'den gelmiş. 5 parçada çok iyi ama tabi en sevdiğim zirvede.:A

Kötülerde vardı benim açımdan. Mustafa Ceceli'yi yine sevmedim.:( Mustafa Sandal'da iyi değildi.:( Neşe Karaböcek ve Gökhan Özen'de düşük aldı benden. Manga'yada pek iyi davranamadım.ss

MFÖ'ye ortalarda yer verdim. Beyonce'a daha iyi puan vermeliydim ama diğer şarkılar daha baskın çıktı.:(

Nil'in şarkıya da çok sevemedim ama ortalama puan verdim yine.:A

Duman'a ortalamanın üstünde puan verdim ama daha fazlasını hakediyordu.

Tarkan'ada iyi puan verdim. Teoman'ı biraz harcadım çünkü Teoman'ı çok az dinledik. Full kızın söylediği kısım vardı recapta.:( Yinede iyi puan verdim. Tabi Teo olsa ilk 3'ümde bile olurdu.:X

Herkese kolay gelsin.:X

Bu haftanın en iyileri
(tarkan, yıldız tilbe, sezen aksu ve manga)
( @Maskeli Fedai @xemrexxx @mrt-06 ve @batuhankaralar )

Bu haftanın iyi parçaları
( sertab erener, gökhan özen, yalın,teoman, neşe karaböcek, bengü
@hayret bi şey @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı

Bu haftanın idare edenleri
( mustafa ceceli, mfö ve duman )
( @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira

Bu haftanın düşükleri
beyonce, nil karaibrahimgil
@yigit_00 @Billy Kane
tşk ederim cnm ya:Z

Haftanın en iyileri Sezen Aksu, Yalın, Sertab Erener, Bengü, Yıldız Tilbe'den gelmiş. 5 parçada çok iyi ama tabi en sevdiğim zirvede.:A

Kötülerde vardı benim açımdan. Mustafa Ceceli'yi yine sevmedim.:( Mustafa Sandal'da iyi değildi.:( Neşe Karaböcek ve Gökhan Özen'de düşük aldı benden. Manga'yada pek iyi davranamadım.ss

MFÖ'ye ortalarda yer verdim. Beyonce'a daha iyi puan vermeliydim ama diğer şarkılar daha baskın çıktı.:(

Tarkan'ada iyi puan verdim. Teoman'ı biraz harcadım çünkü Teoman'ı çok az dinledik. Full kızın söylediği kısım vardı recapta.:( Yinede iyi puan verdim. Tabi Teo olsa ilk 3'ümde bile olurdu.:X

Senden ne beklenir, Ceceli'nin hangi şarkısını seviyorsunki.:D

Bu haftanın en iyileri
(tarkan, yıldız tilbe, sezen aksu ve manga)
( @Maskeli Fedai @xemrexxx @mrt-06 ve @batuhankaralar )

Bu haftanın iyi parçaları
( sertab erener, gökhan özen, yalın,teoman, neşe karaböcek, bengü
@hayret bi şey @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı

Bu haftanın idare edenleri
( mustafa ceceli, mfö ve duman )
( @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira

Bu haftanın düşükleri
beyonce, nil karaibrahimgil
@yigit_00 @Billy Kane
Sen de beğenmediysen kesin gittik bu hafta. :/

Şaşırmadım. :)

@denizz19 anlaşma yapıyor muyuz :A:A:A
Hayır :A