Cumartesi elenince görücem seni.Final için en çok puan toplayan ikinci kişiyim demek ki sorun sende.
Berbattı.![]()
Cumartesi elenince görücem seni.Final için en çok puan toplayan ikinci kişiyim demek ki sorun sende.
Berbattı.![]()
Elenmezsem forumu terk ediyon muCumartesi elenince görücem seni.![]()
El birliğiyle o şişim şişim şişirdiği Yalın'ı eleyelimCumartesi elenince görücem seni.![]()
Bir dakikalık.Elenmezsem forumu terk ediyon mu![]()
Ben düşük verdim, sende ver yollayalım.El birliğiyle o şişim şişim şişirdiği Yalın'ı eleyelimBenim şarkımı sevdin mi
![]()
Bende pek sevmemiştim bu halin daha iyiOnlar çoktan gitti şimdiki hali avatarım
@Cengo Demet Akalın elendi ya hani Nefsi Müdafaa şarkısını kullanabilir miyimhoş güzel şarkı değil iş olsun diye soruyorum
![]()
Benim şarkımda eskiydiKullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.
Güzel seçimler olmuş. Başarılar herkese.
Pek güzel bir yorum bulmadım zira o şarkıyı daha iyi yorumlayanlar olduğu için.Benim şarkımda eskiydinasıl buldun acep ?
Benim şarkımı beğenmişsindir bu hafta çünkü tam sana hitap edilmiş.Kullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.
Güzel seçimler olmuş. Başarılar herkese.
Aaa olmadı buPek güzel bir yorum bulmadım zira o şarkıyı daha iyi yorumlayanlar olduğu için.
Ben bilmem Whatsapp bilir.Benim şarkımı beğenmişsindir bu hafta çünkü tam sana hitap edilmiş.![]()
Doğrudur. Orası ayrı konu.Aaa olmadı buŞarkının ilk söz yazarı ve okuyucusu Neşemdir
![]()
Çoğu hafta yüksek puan veriyorum daha ne olsun.Bir haftada çok iyi çok beğendiğim dediğini görmeden eleneceğim.![]()
Özelimizi deşifre etmesekBen bilmem Whatsapp bilir.
Doğrudur. Orası ayrı konu.![]()
beğenmedinmi aşk olsun yaBeyoncé ?
Beğenemedim, maalesef kötü şarkı seçmişsin.
En beğendiklerim ; Sezen Aksu,Duman,Yıldız Tilbe,Teoman,Yalın @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @Tzira @Bully
Orta halli şarkılar ise; Manga, Sertap Erener,Mustafa Sandal, Tarkan, Gökhan Özen @Çiğdem- @Batuhan Karalar [USER=85522]@hayret bi şey @denizz19
Pek beğenemediklerim ise ; Nil, Beyonce ,MFÖ, Bengü @vadikızı @ozgur2113 @Billy Kane @yigit_00[/USER]
Ben?
Aslında o kelime yanlış ifade ediyor beğenmedim demiyelimde sıralamamda ciddi değişiklikliklere neden oluyorbeğenmedinmi aşk olsun ya
anladım tmm evet bengünün şarkıları süper yaAslında o kelime yanlış ifade ediyor beğenmedim demiyelimde sıralamamda ciddi değişiklikliklere neden oluyorsadeece puanı az gelir demem daha mantıklı olur
Bengünün çok iyi parçaları var umarım onları elenmeden görebilirim.