MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Sanirim MusicSurvivor tarihinde hic bu kadar zorlanmamistim. 16 tane sarkinin 13 tanesi de sevdigim sarkilar. :T:

Daha 10 hafta var illa ki düşüşler olacaktır.Ben listeme baktım en iyileri kullanırsam belki son 5e kalabilirim.Ondan sonrası hayal gibi.

Onlar çoktan gitti şimdiki hali avatarım :D

@Cengo Demet Akalın elendi ya hani Nefsi Müdafaa şarkısını kullanabilir miyim :A hoş güzel şarkı değil iş olsun diye soruyorum :D
Bende pek sevmemiştim bu halin daha iyi :) Tabii kişi kendine ne yakıştırıyorsa öyle olmalı ama Bonus kafa bir öğretmen Türkiyede ilk olurdu :A

Kullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.

Güzel seçimler olmuş. Başarılar herkese.

Kullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.

Benim şarkımda eskiydi :) nasıl buldun acep ?

Kullandım oylarımı.

Benim şarkımı beğenmişsindir bu hafta çünkü tam sana hitap edilmiş. :A

Beyoncé ? :)
Beğenemedim, maalesef kötü şarkı seçmişsin.:(

En beğendiklerim ; Sezen Aksu,Duman,Yıldız Tilbe,Teoman,Yalın @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @Tzira @Bully
Orta halli şarkılar ise; Manga, Sertap Erener,Mustafa Sandal, Tarkan, Gökhan Özen @Çiğdem- @Batuhan Karalar [USER=85522]@hayret bi şey @denizz19
Pek beğenemediklerim ise ; Nil, Beyonce ,MFÖ, Bengü @vadikızı @ozgur2113 @Billy Kane @yigit_00[/USER]
Ben?
beğenmedinmi aşk olsun ya

Aslında o kelime yanlış ifade ediyor beğenmedim demiyelimde sıralamamda ciddi değişiklikliklere neden oluyor :) sadeece puanı az gelir demem daha mantıklı olur :) Bengünün çok iyi parçaları var umarım onları elenmeden görebilirim.
anladım tmm evet bengünün şarkıları süper ya