Yarın bu eğlenceden mahrum kalacağım neyse gelince öğrenirim gidip gitmediğimiayy bir an önce yarın gelsede oylama heyecanı başlasa
Yarın bu eğlenceden mahrum kalacağım neyse gelince öğrenirim gidip gitmediğimiayy bir an önce yarın gelsede oylama heyecanı başlasa
biz herkese başarı dilerken bazılarının bizim baaşrısızlığımızı gözlemezi çok üzücü gerçekten güldüğüme bakmaYarın bu eğlenceden mahrum kalacağım neyse gelince öğrenirim gidip gitmediğimi
Kimmiş onlar.biz herkese başarı dilerken bazılarının bizim baaşrısızlığımızı gözlemezi çok üzücü gerçekten güldüğüme bakma
isim sorarsan seni söylerim başka isim alamazsın bendenOha ben mi
İyi ben değilimisim sorarsan seni söylerim başka isim alamazsın benden
ayoll ben isim söylemedim sen neden üstüne aldın şimdi yoksa içimizdeki hai senmisin gerçektenİyi ben değilim
Aramızda casuslar olabilirayoll ben isim söylemedim sen neden üstüne aldın şimdi yoksa içimizdeki hai senmisin gerçekten
şu hftayıda atlatalımda cnm geçen haftaya göre düşsekte bu haftayıd geçeriz gibi görünüyor diğer haftayad sonra bakarızAramızda casuslar olabilir
ayoll tüm haftaları genel değerlendirmeyi bir kenara koy bu hafta nasıl buldun kavrulduk parçasını severmisin ondan bahset5 hafta olmasına karşın oylama dışında (hatta bir oylama eksik. ) yorum yapmamışım.
O yüzden bu hafta fırsat varken yapayım biraz.
5 haftadır Manga'ya baya iyi puanlar veriyorum. Çünkü hep iyi şarkılar inşallah başka şarkıları da kalır.
Duman, Yalın, Teoman, Tarkan hep iyi şarkılarla geldiler puan olarak da baya üstte yer aldılar benim puanlarımda.
Yıldız Tilbe fena değil şu sıralar. Gökhan Özen ve Sezen Aksu beklentime göre alttalar.
Beyonce bu hafta pek iyi alamadı fakat diğer haftalar hep yüksekteydi. Mustafa Sandal da geçen hafta hariç beklentimin altında kaldı maalesef.
Sertab Erener, Mustafa Ceceli, Bengü, MFÖ,Nil Karaibrahimgil iyi şarkılarla geliyorlar fakat diğer şarkılarla kıyaslayınca geriye düşüyorlar.
Neşe Karaböcek aslında çok güzel şarkılar hep ileri almak istiyorum fakat ne kadar yüksek vermek istesemde ortalama puanlar veriyorum.
Valla önce baya kötü verdim. Sonra o verdiğime göre biraz daha iyi verdim.şu hftayıda atlatalımda cnm geçen haftaya göre düşsekte bu haftayıd geçeriz gibi görünüyor diğer haftayad sonra bakarız
ayoll tüm haftaları genel değerlendirmeyi bir kenara koy bu hafta nasıl buldun kavrulduk parçasını severmisin ondan bahset
sonradan iyiye çevirmende olan etken neydi pişmanlıktan kurtulmana sevindim cnmValla önce baya kötü verdim. Sonra o verdiğime göre biraz daha iyi verdim.
Valla bir süredir baya kötü puan veriyodum bu hafta şarkı da tanıdıktı iyi vereyim dedim. Gerçi bana göre iyi de sen ne diyeceksin bilmem.sonradan iyiye çevirmende olan etken neydi pişmanlıktan kurtulmana sevindim cnm
ben yine memnun kalmam bence ama eski puanından iyidir derim oyüzden fazla sitem etmem galibaValla bir süredir baya kötü puan veriyodum bu hafta şarkı da tanıdıktı iyi vereyim dedim. Gerçi bana göre iyi de sen ne diyeceksin bilmem.
Eski puandan her türlü iyi merak etme.ben yine memnun kalmam bence ama eski puanından iyidir derim oyüzden fazla sitem etmem galiba
senle ne yapıcaz bilmiyorumEski puandan her türlü iyi merak etme.
Anti Turabici olduğum için bana tam puan verdiğini düşünmüyorum. Tam vercek olsan bile Turabi'ye ettiğim laflar aklına gelmiştir beni ikinci sıraya düşürmüşsündür.
Niye öyle dedin?senle ne yapıcaz bilmiyorum
ego parçasını severmisin peki