Elenmem merak etmeO zaman yol yakınken sen kendini ele
Kuşun kafasını koparmak neden ahlaksız olsun ki avlanan kuşun kafasını koparırlar
Tamam tamam sen haklısın. 😛Kuşun kafasını koparmak neden ahlaksız olsun ki avlanan kuşun kafasını koparırlar
içinde Dve E grrubu açığa çıkmış totoşKuşun kafasını koparmak neden ahlaksız olsun ki avlanan kuşun kafasını koparırlar
İnşallah sende bana yüksek verirsin.Yalın sana çok teşekkür ediyor Efe'cim.
İnşallah bakacaz. Herkes de çok iyi gelmiş bu hafta.İnşallah sende bana yüksek verirsin.
Off gençliğimdeki en iyilerden süper puan alır.
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai @ozgur2113
BekliyoruzBu hafta Göksel'in de yorumladığı Günün Birinde parçası ile sizlerleyim
Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
Sen de solacaksın günün birinde
Aklına gelecek ayrılığımız
Pişman olacaksın günün birinde
Senin de saçına karlar yağacak
Senin de gözüne yaşlar dolacak
Elbette kalbini biri yakacak
Beni anacaksın günün birinde
@denizz19 @Bully @xemrexxx @mrt-6 @aserat54 @Cengo @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai @ozgur2113 ve diğer herkes...
Off gençliğimdeki en iyilerden süper puan alır.
Harika bir şarkı @Yakamoz-Asi'den iyi puan alacaksındır tabi benden deVee benim şarkımm yavaşlayalım dedim gelen seni soruyora karar kıldım
@OzaN @Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @mrt-06 @sokak sanati
@yatutarsa @EFE UYSAL @Çiğdem- @Cengo @Harunnn60 @tolgab @Maskeli Fedai
@Prncss..@S.G.A.T. @Tzira @gözlemci @xemrexxx @Yiğitt @yigit_00 @Reytinger
inşallah hadi bakalım bekliyorumHarika bir şarkı @Yakamoz-Asi'den iyi puan alacaksındır tabi benden de