Çok güzel.Vee benim şarkımm yavaşlayalım dedim gelen seni soruyora karar kıldım
@OzaN @Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @mrt-06 @sokak sanati
@yatutarsa @EFE UYSAL @Çiğdem- @Cengo @Harunnn60 @tolgab @Maskeli Fedai
@Prncss..@S.G.A.T. @Tzira @gözlemci @xemrexxx @Yiğitt @yigit_00 @Reytinger
Tabi alacak.Harika bir şarkı @Yakamoz-Asi'den iyi puan alacaksındır tabi benden de
@RevaN olsa tam puanı almıştınYouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:
Bu hafta:Kal Teo&Atiye düet
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı @tolgab @yiğit_00 @yatututarsa @ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
Benden alırsın tam puan gibi ama biraz da diğerlerine bağlı oylamamda Final şarkısı olacak şarkı.YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı @tolgab @yigit_00 @yatutarsa @ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@princss...
Çok sevdiğim bir şarkı final gibi bir iddiam yok zaten sevdiğim şarkıları sırayla kullanıyorum)Benden alırsın tam puan gibi ama biraz da diğerlerine bağlı oylamamda Final şarkısı olacak şarkı.
Şarkının büyük bir kısmına Teoman da eşlik ediyor.Ayrıca en önemlisi nakaratı da birlikte yorumluyorlarO şarkı Teoman şarkısı değil ki fazlasını Atiye söylüyor ama neyse
bu haftada iyi alıcaksın benden bu şarkıda sevdiğim bir parçadır😉Kız @Çiğdem- benim şarkımı nasıl buldun
Atiye şarkısı ama puan verirken olumsuz değil olumlu etkisi olur bende. Baya yüksek alırsın benden.YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı @tolgab @yigit_00 @yatutarsa @ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Prncss...
Sevebilirim gibibu haftada iyi alıcaksın benden bu şarkıda sevdiğim bir parçadır😉
sen benim parçamı nasıl bulmuştun indir i severmisin
şarkının her bir kısmında Atiyeyle birlikte Teoman da var ama ya niye öyle diyonuz?Atiye şarkısı ama puan verirken olumsuz değil olumlu etkisi olur bende. Baya yüksek alırsın benden.
Atiye'nin albümünde ve klipte yoktu bile galiba Teoman ama problem değil bence yani seçebilmek hakkın tabii. Geçen sene yanılmıyorsam @Ahmad Pitbull ile düet seçip durmuştu.şarkının her bir kısmında Atiyeyle birlikte Teoman da var ama ya niye öyle diyonuz?
Çok iyi bir seçim. En yüksek puanlarımdan birisini verebilirim.YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:
@Prncss...
Şarkı güzel de o kadar güzel şarkı var ki bu hafta sıralamamda nereye yerleşir emin değilim.YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:
@Prncss...
bu hafta sen @Bully @batuhankaralar @xemrexxx ve @S.G.A.T. siz 5 nız iddalı olucaksınız gibi görünüyor ben yine listenin ne kıçında nede başında olurum orta sıralardan bir yer kapar kahve yudumlarızSevebilirim gibi
Evet Pitbull'u zaten düetleri için seçmiştim. Hatta Shakira ile Rabiosa şarkısında recap'ta sadece Shakira olan kısımı yapmıştım.Atiye'nin albümünde ve klipte yoktu bile galiba Teoman ama problem değil bence yani seçebilmek hakkın tabii. Geçen sene yanılmıyorsam @Ahmad Pitbull ile düet seçip durmuştu.