MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Geçen hafta en yüksek 2. ve ya 3. tam hatırlamıyorum puanımı sana vermiştim, gerçekten çok iyi bir seçimdi. Bu haftada da güzel seçim yapmışsın. Şarkının son ayların hit parçası olması büyük avantaj. Hatta forumda klipinin konusunu ben açmıştım. :X

İyi şarkı ama diğer şarkılara göre gerilerde kalabilir çoğu şarkı iyi bu hafta. :)
Bu yarışmada yabancılar ilk hedefi elenmemek zaten. 3 haftadır sonlardayım. Elenmeyeyim yeter :D
@yigit_00 şarkıya gittikçe alışıyorum.İnsan dinledikçe alışıyor :D
Ooh süper süper :D 6-7'den yukarılara çıktı o zaman puan :D
Geçen hafta en yüksek 2. ve ya 3. tam hatırlamıyorum puanımı sana vermiştim, gerçekten çok iyi bir seçimdi. Bu haftada da güzel seçim yapmışsın. Şarkının son ayların hit parçası olması büyük avantaj. Hatta forumda klipinin konusunu ben açmıştım. :X
Oylamalar açıklanırken yokrum, şimdiden söyleyeyim o zaman. Teşekkürler :D
Yine öyle bir puan bekliyorum o zaman? :D

Geçen defakini daha.Çok beğenmiştim.Zor bir hafta geçireceksin gibi[emoji53]
Çok da zor olmaz ya? :(

Sen daha iddialı şarkılarını kullanmadın artık vitesi yükseltirsin önümüzdeki hafta. :A
hahahah sabır savasını ben kazandım cnm ilk 4 haftayıda çok üstün parçalar kullnamdan geçiriyorum sen benim kadar cesaretli çıkmadın malesef hemen yelkenleri suya koyverdin:F:F:F

Ahahaha :D:kiki:
@Bully hele bi az ver :D
@Ahmad en yükseğini ver kalanında gözüm yok
emoji18.png
Bakalım. :A

Bu yarışmada yabancılar ilk hedefi elenmemek zaten. 3 haftadır sonlardayım. Elenmeyeyim yeter :D

Ooh süper süper :D 6-7'den yukarılara çıktı o zaman puan :D

Oylamalar açıklanırken yokrum, şimdiden söyleyeyim o zaman. Teşekkürler :D
Yine öyle bir puan bekliyorum o zaman? :D

Çok da zor olmaz ya? :(
Rica ederim. :D
Benden çok yüksek puan alırsın merak etme. :D

Her zamanki gibi yani? :)
Poff. Amacım ilk hafta elenmemekti. O zaman yine veda konuşması hazırlayayım ben :(
Bu sefer hepsinden daha fazla gibi :( Bence elenmemeye çalış ve çok iyi bir şarkı yolla.3-4 hafta daha kalırsın o zaman.Naughty Girl bundan çok daha iyi mesela.