- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Tehditle iş yapmıyoruz maalesef.
İyi şarkı ama diğer şarkılara göre gerilerde kalabilir çoğu şarkı iyi bu hafta.
Puanlar açıklandıktan sonra konuşuruzTehditle iş yapmıyoruz maalesef.
Sen daha iddialı şarkılarını kullanmadın artık vitesi yükseltirsin önümüzdeki hafta.bu hafta sen @Bully @batuhankaralar @xemrexxx ve @S.G.A.T. siz 5 nız iddalı olucaksınız gibi görünüyor ben yine listenin ne kıçında nede başında olurum orta sıralardan bir yer kapar kahve yudumlarız
Geçen hafta en yüksek 2. ve ya 3. tam hatırlamıyorum puanımı sana vermiştim, gerçekten çok iyi bir seçimdi. Bu haftada da güzel seçim yapmışsın. Şarkının son ayların hit parçası olması büyük avantaj. Hatta forumda klipinin konusunu ben açmıştım.
Geçen defakini daha Çok beğenmiştim.Gorumda yabanci şarkı durumunu düşünürsek zor bu hafta geçireceksin gibi[emoji53]
Bu yarışmada yabancılar ilk hedefi elenmemek zaten. 3 haftadır sonlardayım. Elenmeyeyim yeterİyi şarkı ama diğer şarkılara göre gerilerde kalabilir çoğu şarkı iyi bu hafta.
Ooh süper süper 6-7'den yukarılara çıktı o zaman puan@yigit_00 şarkıya gittikçe alışıyorum.İnsan dinledikçe alışıyor
Oylamalar açıklanırken yokrum, şimdiden söyleyeyim o zaman. TeşekkürlerGeçen hafta en yüksek 2. ve ya 3. tam hatırlamıyorum puanımı sana vermiştim, gerçekten çok iyi bir seçimdi. Bu haftada da güzel seçim yapmışsın. Şarkının son ayların hit parçası olması büyük avantaj. Hatta forumda klipinin konusunu ben açmıştım.
Çok da zor olmaz ya?Geçen defakini daha.Çok beğenmiştim.Zor bir hafta geçireceksin gibi[emoji53]
hahahah sabır savasını ben kazandım cnm ilk 4 haftayıda çok üstün parçalar kullnamdan geçiriyorum sen benim kadar cesaretli çıkmadın malesef hemen yelkenleri suya koyverdinSen daha iddialı şarkılarını kullanmadın artık vitesi yükseltirsin önümüzdeki hafta.
Bakalım.
de get kullanmamışmış kimi kandırıyonhahahah sabır savasını ben kazandım cnm ilk 4 haftayıda çok üstün parçalar kullnamdan geçiriyorum sen benim kadar cesaretli çıkmadın malesef hemen yelkenleri suya koyverdin
Her zamanki gibi yani?@yigit_00 ama %90 elenme riski yaşayacaksın gibi
Rica ederim.Bu yarışmada yabancılar ilk hedefi elenmemek zaten. 3 haftadır sonlardayım. Elenmeyeyim yeter
Ooh süper süper 6-7'den yukarılara çıktı o zaman puan
Oylamalar açıklanırken yokrum, şimdiden söyleyeyim o zaman. Teşekkürler
Yine öyle bir puan bekliyorum o zaman?
Çok da zor olmaz ya?
Bu sefer hepsinden daha fazla gibi Bence elenmemeye çalış ve çok iyi bir şarkı yolla.3-4 hafta daha kalırsın o zaman.Naughty Girl bundan çok daha iyi mesela.Her zamanki gibi yani?
Poff. Amacım ilk hafta elenmemekti. O zaman yine veda konuşması hazırlayayım ben