Senle aramızda ayıp olmaz bizimBu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.![]()
Senle aramızda ayıp olmaz bizimBu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.![]()
Final puanları topluyorsun hayra alamet değil en iyi bu hafta elende kurtulalımVar tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.
Çok mu kötü?
Layn sende bana taktın yav.![]()
Aramızda olmaz tabii ama ortalık yerde böyle tabirler kullanmazsan iyi olur, sonuç olarak ben bu forumun yöneticisiyim, bir otoritem var.Senle aramızda ayıp olmaz bizim![]()
Aramızda olmaz tabii ama ortalık yerde böyle tabirler kullanmazsan iyi olur, sonuç olarak ben bu forumun yöneticisiyim, bir otoritem var.![]()
gayet güzel bir seçim olmuşŞarkı değişikliği yaparak bu hafta Yemin Ettim ile katılıyoruz
@OzaN @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @yatutarsa @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Prncss.. @tolgab @batuhankaralar @S.G.A.T. @Reytinger @Yiğitt @Tzira @gözlemci @yigit_00
iyi bir şarkı seçmişsin
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai![]()
Hadi bakalımgayet güzel bir seçim olmuş
iyi bir şarkı seçmişsin![]()
Sen benim şarkımı değerlendirBiz ona sempatiklik diyoruz![]()
Dön Bebeğim daha iyiydi bence Yemin Ettim için bir şey diyemiyorum senSen benim şarkımı değerlendir![]()
Fazla cıvıtınca sempatikliğini kaybediyorsun, itici bir hal alıyorsun ama yine de seviyorum seni maalesef.Biz ona sempatiklik diyoruz![]()
Kötü puanlar vermeDön Bebeğim daha iyiydi bence Yemin Ettim için bir şey diyemiyorum sen![]()
Sevecen tabi ben sevilmeyecek adam mıyımFazla cıvıtınca sempatikliğini kaybediyorsun, itici bir hal alıyorsun ama yine de seviyorum seni maalesef.![]()
Ben nasılım beğendin miKötü puanlar verme![]()
Gökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.
2-3 şarkısından biri mi desene senden hep kötü alacağız artıkGökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.İyi puan alırsın bu hafta.
![]()
Benim şarkım?Gökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.İyi puan alırsın bu hafta.
![]()
2-3 demeyelim de 5 falan vardır.2-3 şarkısından biri mi desene senden hep kötü alacağız artık![]()
Sevdiğim bir şarkıyı seçmişsin sen de.Benim şarkım?
7 desek2-3 demeyelim de 5 falan vardır.
Sevdiğim bir şarkıyı seçmişsin sen de.![]()