aaa ilk dinleyeceksin yani @Yiğitt iyice dinle güzel parçadır tabikide mustafa seven birisi olrak buda hosuna gidicektir merak etmeDinlemedim, oy zamanı görüşürüz.
aaa ilk dinleyeceksin yani @Yiğitt iyice dinle güzel parçadır tabikide mustafa seven birisi olrak buda hosuna gidicektir merak etmeDinlemedim, oy zamanı görüşürüz.
Etmem.aaa ilk dinleyeceksin yani @Yiğitt iyice dinle güzel parçadır tabikide mustafa seven birisi olrak buda hosuna gidicektir merak etme
Ne yapayım, yalan mı söyleyim.
ayoll nasıl daha önce dinlemedin çok tuhaf gerçekten mustafanın yakın döneme damga vurmus parçalarından belki dinleyince hatrlarsın illaki duymussundur dinleyincede hosuna gider zatenEtmem.
Ne yapayım, yalan mı söyleyim.
Yok sönük kaldı gibi [HASHTAG]#Cigdenmelenmeye[/HASHTAG] [HASHTAG]#Emrefinale[/HASHTAG]bence şarkısı iyi ama [HASHTAG]#Cigdemelenmeye[/HASHTAG] diyorum ben de evde kalmış uğursuz kız yarışmanınm bereketini kaçırır ileride
bu hafta zayıf görrdüm seniBenim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun efsanelerinden "Eskidendi".
@Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @yatutarsa @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Tzira @Billy Kane @hayret bi şey @tolgab @yigit_00 @batuhankaralar @EFE UYSAL @Reytinger @Ahmad @sokak sanati @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Prncss.. @Cengo
Zayıf mı? Aslında değiştirebilirim belki ama güzel şarkı bence sözleri çok anlamlı sen bir daha dinle.bu hafta zayıf görrdüm seni
bence şarkısı iyi ama [HASHTAG]#Cigdemelenmeye[/HASHTAG] diyorum ben de evde kalmış uğursuz kız yarışmanınm bereketini kaçırır ileride
@Cengo ilk 10 rahat gelir @xemrexxx sevdiği parçanın ilk 10 dısı kalma ihtimali yok çocuk anlıyor şarkıdan indir mustafanın yakın dönemden en iyi parçalarının basında geliyor marka oluşturmus bir parçadırYok sönük kaldı gibi [HASHTAG]#Cigdenmelenmeye[/HASHTAG] [HASHTAG]#Emrefinale[/HASHTAG]
Bu saatten sonra zor
biliyom şarkıyı DZayıf mı? Aslında değiştirebilirim belki ama güzel şarkı bence sözleri çok anlamlı sen bir daha dinle.