- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Seni elemek lazım ilerde sıkıntı yaşatma bize
Var tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.var mı öyle düşük puan riskini görünce şarkı değiştirmek) bu yoldan dönülmez
![]()
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.bence değiştirmene gerek yok![]()
Çok mu kötü?@mrt-06 Geçen hafta çok iyiydin bu hafta sönük kalmışsın![]()
Layn sende bana taktın yav.Seni elemek lazım ilerde sıkıntı yaşatma bize![]()
sana yakışmaz buVar tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.
Çok mu kötü?
Layn sende bana taktın yav.![]()
severim bu şarkıyı
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai![]()
Allah'a şükür sevdirdik bir tanesana yakışmaz bu)
severim bu şarkıyı![]()
Süper şarkı da erken mi kullandın sanki ne
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai![]()
Ben seviyorum o şarkıyı.
Yok tam vakti sıkıntı yok elimde şarkı mı yok sankiSüper şarkı da erken mi kullandın sanki ne![]()
Bence gayet yakışır tam bana göre bir hareket.sana yakışmaz bu)
severim bu şarkıyı![]()
Eyvallah
Oh be şükürler olsun biri beğendi.Ben seviyorum o şarkıyı.![]()
İyi bakalım görücez.Yok tam vakti sıkıntı yok elimde şarkı mı yok sanki![]()
Erken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.Yalnız bu şarkı için erken değil mi @denizz19![]()
Herkes kendi işine baksınİyi bakalım görücez.![]()
Tamam.Erken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.
Herkes kendi işine baksın![]()
İyi benden de iyi puan alacaksın muhtemelenErken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.
Herkes kendi işine baksın![]()
Sümsük herifTamam.![]()
Eyvallah bekliyoruz tam puanlarınıİyi benden de iyi puan alacaksın muhtemelen![]()
Bu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.Sümsük herif
Eyvallah bekliyoruz tam puanlarınıGökhan'ın daha iyi şarkıları da var ne olacak sanki
![]()