üyeler uzun versiondan dikkatli dinleyip değerlendirmiyor zaten racaplar açıklanınca dikkatli dinliyorlar gerçi racap işi benimde kolayıma geliyor
üyeler uzun versiondan dikkatli dinleyip değerlendirmiyor zaten racaplar açıklanınca dikkatli dinliyorlar gerçi racap işi benimde kolayıma geliyor
Demek şarkına güvenmiyorsun?üyeler uzun versiondan dikkatli dinleyip değerlendirmiyor zaten racaplar açıklanınca dikkatli dinliyorlar gerçi racap işi benimde kolayıma geliyor
hayırr şarkıalrı bende racaptan dinliyorum daha dikaktli diyorumDemek şarkına güvenmiyorsun?
öncekine göre çok daha iyi bir seçim olmuşŞarkı değişikliği yaparak bu hafta Yemin Ettim ile katılıyoruz
@OzaN @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @yatutarsa @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Prncss.. @tolgab @batuhankaralar @S.G.A.T. @Reytinger @Yiğitt @Tzira @gözlemci @yigit_00
Bana ne diyorsun?öncekine göre çok daha iyi bir seçim olmuş
İyi, ama vereceğim puan diğer yarışmacılara göre şekillenecek.bnm şarkım için ne diyorsun
husnenin görümceleri gibisiniz senle biri daha (kendisi yönetici isim veremiyorum o yüzden)İyi, ama vereceğim puan diğer yarışmacılara göre şekillenecek.
maskeli, totoşu ne göndermiş kendisini engellediğim için göremiyorumöncekine göre çok daha iyi bir seçim olmuş
Doğruya doğru ama.husnenin görümceleri gibisiniz senle biri daha (kendisi yönetici isim veremiyorum o yüzden)
maskeli, totoşu ne göndermiş kendisini engellediğim için göremiyorum
Klasik klasik diyordun klasik paylaştık. )pek beğenmedim bu hafta
benim için klasik değilmiş demek :")Klasik klasik diyordun klasik paylaştık. )
Klasik klasik diyordun klasik paylaştık. )
alın size klasik dinleyinbenim için klasik değilmiş demek :")
Şarkı harika olsa da Tarkan yorumunu beğenmiyorum düşük puan verirsem şaşırma.Şarkı değişikliği yaparak bu hafta Yemin Ettim ile katılıyoruz
@OzaN @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @yatutarsa @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Prncss.. @tolgab @batuhankaralar @S.G.A.T. @Reytinger @Yiğitt @Tzira @gözlemci @yigit_00
Yani değiştirmeli miyim?benim için klasik değilmiş demek :")
var mı öyle düşük puan riskini görünce şarkı değiştirmek ) bu yoldan dönülmez
bence değiştirmene gerek yok