Senle aramızda ayıp olmaz bizimBu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.
Senle aramızda ayıp olmaz bizimBu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.
Final puanları topluyorsun hayra alamet değil en iyi bu hafta elende kurtulalımVar tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.
Çok mu kötü?
Layn sende bana taktın yav.
Aramızda olmaz tabii ama ortalık yerde böyle tabirler kullanmazsan iyi olur, sonuç olarak ben bu forumun yöneticisiyim, bir otoritem var.Senle aramızda ayıp olmaz bizim
Aramızda olmaz tabii ama ortalık yerde böyle tabirler kullanmazsan iyi olur, sonuç olarak ben bu forumun yöneticisiyim, bir otoritem var.
gayet güzel bir seçim olmuşŞarkı değişikliği yaparak bu hafta Yemin Ettim ile katılıyoruz
@OzaN @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @yatutarsa @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Prncss.. @tolgab @batuhankaralar @S.G.A.T. @Reytinger @Yiğitt @Tzira @gözlemci @yigit_00
iyi bir şarkı seçmişsin
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai
Hadi bakalımgayet güzel bir seçim olmuş
iyi bir şarkı seçmişsin
Sen benim şarkımı değerlendirBiz ona sempatiklik diyoruz
Dön Bebeğim daha iyiydi bence Yemin Ettim için bir şey diyemiyorum senSen benim şarkımı değerlendir
Fazla cıvıtınca sempatikliğini kaybediyorsun, itici bir hal alıyorsun ama yine de seviyorum seni maalesef.Biz ona sempatiklik diyoruz
Kötü puanlar vermeDön Bebeğim daha iyiydi bence Yemin Ettim için bir şey diyemiyorum sen
Sevecen tabi ben sevilmeyecek adam mıyımFazla cıvıtınca sempatikliğini kaybediyorsun, itici bir hal alıyorsun ama yine de seviyorum seni maalesef.
Ben nasılım beğendin miKötü puanlar verme
Gökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.
2-3 şarkısından biri mi desene senden hep kötü alacağız artıkGökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.İyi puan alırsın bu hafta.
Benim şarkım?Gökhan Özen'in sevdiğim 2-3 şarkısından biri.İyi puan alırsın bu hafta.
2-3 demeyelim de 5 falan vardır.2-3 şarkısından biri mi desene senden hep kötü alacağız artık
Sevdiğim bir şarkıyı seçmişsin sen de.Benim şarkım?
7 desek2-3 demeyelim de 5 falan vardır.
Sevdiğim bir şarkıyı seçmişsin sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?