Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Var bizim bölgede genel bir arıza var çözüme kavuşmasını bekliyoruz artık yoksa çıldırcam

TurkcellSuper Online iyidir ya bende TTNET kullanmıştım 4 sene önce çok kazıklamaya çalışmışlardı bizi sonra direk Superonline
Superonline hız olarak içlerinde en iyisi yiğidi öldür hakkını yeme fakat verdikleri kota çok az. Fakire sadaka mı veriyosun yav 75 GB nedir. İki tane oyun indiriyorsun bitiyor zaten

Var bizim bölgede genel bir arıza var çözüme kavuşmasını bekliyoruz artık yoksa çıldırcam
çok çalısıyorsun cnm zihinsel olrak dinlenmen lazım müzik ruhun gıdasıdır ilacın ms
hem @Doğu bile kullandı onun altında kalmamalısın

@EFE UYSAL AYY VLLA ben netsiz yapamıyorum ışık kaçıyor hemen telefondakı neti leptoba bağlıyorum baya bütünleştik net ile ama telefondan net kullanma huyum yok manyak gibi dısaarıda devam etmiyorum

Orası öyle de müziği telefonda dinliyorum o da otobüslerde orda burda.
Yani eve geldiğim saatler çok sınırlı ve onda da foruma giremeden uykuya daldım özellikle şu son 2 haftada.
Şunun şurasında 1 ay kaldı mezun olmama sabredip rahata ereceğim.

Superonline hız olarak içlerinde en iyisi yiğidi öldür hakkını yeme fakat verdikleri kota çok az. Fakire sadaka mı veriyosun yav 75 GB nedir. İki tane oyun indiriyorsun bitiyor zaten
Bizimkide sınırsız internet bildiğim kadarıyla kotası daha da artmış 90a falan çıkmış diye biliyorum aslında benim çok evin internetine gereksinim duymuyorum tel netim var 5gb

Telefonla hiç nete bakmamak ilginç
Leptopda iyidirde Telefon başka

demekki yeterince jüriyi etki altına alacak çalışmalar yapmıyorsun
gerektiğinde ödüllendirip gerektiğinde şiddete başvurararak bir şekilde puan toplaman şart
Ben bir tek sana çalışıyorum elticim.

Tamam ablacım kızma.

Zaten yetişkin kanallarını da kaldırmış Digitürk yakında abone sayısında düşme başlar.

Niye dava açsınlar ki. Bizim yazdıklarımız çok mu umurlarında.

Ben de Halk TV'yi kast etmiştim zaten.
Taaa 272'de.

sosyal emdyaları kullanamyı sevmiyorum birde leptopta kapatınca biraz kendi reel hayatıma bakmak istiyorum millet bilgisayarı kapatıyor dısarı çkıyor telefondan devam ediyor internet köleside olmamak lazım dizi izle arkdsınla sohbet et gez dolaş yanı birazda netsiz yaşamak lazım ben leptobumu kapattımmı öyle yapıyprum

aa haftaya kısmet artık ben ciddi anlamda hiçbirzaman oy vermeyene kızmamısımdır zaten cnm benim yarışmayı yapma amacım her zaman forumu eğlendirmek oy vermeyene her hafta düzenli hatırlatmaya yinede devam ediyorum sende kulalanbildiğin zaman kullanırsın bende küsme alınganlık bliyorsunkız olmaz

aa evet araplar gelince o kanalları kapatmıslar babama mesaj gelince öğrendim arapların yaptığı en iyi şey

Elbette biliyorum canım ne amaçla yaptığını, kızmayacağını ve alınmayacağını.
Sen hatırlatmalarına devam et sıkıntı yok, benim de vakit bulabildiğimde kullandığımı biliyorsun zaten.

En doğrusu o aslında telefonla dışarda takılmamak sohbet muhabbet etmek daha önemli ailenden uzaklaşıyorsun bu aletler sayesinde ama dinleyen kim

Katarlılar satın alınca köklü değişimler olmuş
Lig Tv stüdyoları da altın rengine bürünmüş Ankara'daki düğün salonu ve pavyonlara benzemiş aynı
Bi dansöz eksik

En doğrusu o aslında telefonla dışarda takılmamak sohbet muhabbet etmek daha önemli ailenden uzaklaşıyorsun bu aletler sayesinde ama dinleyen kim
Sen stajmı yapıyorsun ben seni normal çalısıyor sanmıstım okul biticek dedğine göre staj olmalı yanı okulun bittide çalısıyorsun sanıyordum

@EFE UYSAL şuankı genc nesil internetsiz napıcağını bilmiyorkı ayoll doğdular internetle bizim çocukluğumuzda ne inter vardı nede blgisayar 2008 gibi tanısmaya absladık bunlarla 90lı nesil olarak
ama 2000 lı nesil doğdular internetle falan sokakta oynayarak çocukluk yaşayamıyorlar bizim zamanımız baskaydı vlla

Katarlılar satın alınca köklü değişimler olmuş
Lig Tv stüdyoları da altın rengine bürünmüş Ankara'daki düğün salonu ve pavyonlara benzemiş aynı
Bi dansöz eksik
Araplar çok iyi yapmış bence kötü şeyleri ortadan kaldırmıslar

Okulun son senesinin son dönemindeyim dönem stajı yapıyorum 3.5 aylık staj.
Bitmeyen staj yapmışlar yani.
Çalışmaya ise okul bitince hemen başlamayı düşünmüyorum Eylül gibi anca başlarım.

Okulun son senesinin son dönemindeyim dönem stajı yapıyorum 3.5 aylık staj.
Bitmeyen staj yapmışlar yani.
Çalışmaya ise okul bitince hemen başlamayı düşünmüyorum Eylül gibi anca başlarım.
ayy ben staj yapmamıstım okul bitti diplomayı vermiyorlar yazın staj yapmak zorunda kalmıstık birkaç arkdsla bilgisayar dükkanında çalısmıstım
sonra arkama bakmadan kaçtım 4 yıl oldu biteli hala yorgunluğumu atamadım dinleniyporum ayoll

Sen çok yatıp dinlenmişsin tabi benim öyle bir lüksüm yok.
Yakın gelecekte bir çok şey yaşanma olasılığı olduğu için o gelişmelere hazırlık maksatlı bu yıl çalışmaya başlamam gerek. Bu yaz biraz kafa dinliyim yeter bana.

senin avatardaki papua yeni gineli arkadaş kim

Futbolun sanatçısı tanımıyor musun.
Sanatın gerçek sanat olduğunu bize hissettiren ve kanıtlayan adam kere adamdır kendisi.
böyle dolaylı anlatımlarla ismini çıkarmam imkansız
de ki bu sapın ismi şudur de anca öyle jeton düşer bende

amacım 10.haftayı bulmaktı dediğin şekilde oldu artık bundan sonraki haftalarda ilerleyebildiğim kadar diyeyim bakalım nasıl olacak

Ya tamam tamam sen en iyisisin niye bu kadar ben oldum delisisin Allah aşkına. Yani açık açık gönderme yapıyorsun ama ben iyiyim pozitif biriyim açılımını da eksik etmiyorsun azıcık samimi ol ya diğer sunucu rakibine isim vermeyeyim gönderme yapıyorsun
Şu forumda gördüğüm en 'ben' eksenli 2 kişiden birisin

Kendin dahil misin bu 2 kişiye hariç mi.